Blog

Podcast: een transparante en eenvoudige financieringsvorm

 
Anniek Ottens
Geplaatst op 25/7/2018

Onlangs introduceerden we debiteurenfinanciering: een nieuwe financieringsvorm in samenwerking met New10. Hoe kan deze samenwerking uw onderneming voortstuwen? Dat bespreken Sander Kamstra en Joost Brouwer (mede-oprichter van New10) met elkaar in onderstaande podcast. De kracht van het concept: het is direct getoetst bij ondernemers. Zo kunt u door met ondernemen!

Lees verder

Debiteurenfinanciering van Payt & New10

 
Anniek Ottens
Geplaatst op 20/7/2018

Als softwareleverancier in de financiële branche kijken we voortdurend naar nieuwe kansen in de markt. Continu zoeken we naar slimme oplossingen waarmee we u als klant nog beter kunnen bedienen. Een van de nieuwste diensten die we onlangs, in samenwerking met New10, hebben gelanceerd, is de mogelijkheid om uw openstaande facturen voor te financieren tegen een aantrekkelijke rente. In dit blog leest u er meer over.

Lees verder

Payt en New10 lanceren online werkkapitaal op maat voor het MKB

 
Sander Kamstra
Geplaatst op 19/6/2018
Amsterdam, 19 juni 2018 - New10 en Payt slaan de handen ineen om MKB’ers een geïntegreerde oplossing voor online werkkapitaal te bieden. Door geautomatiseerd debiteurenbeheer te integreren met online krediet hebben MKB-ondernemers werkkapitaal op maat om facturen aan debiteuren snel en veilig af te handelen. Hiermee spelen zij in op de behoefte van MKB-bedrijven aan duidelijkheid en snelheid, zodat zij zich kunnen concenteren op het succes van hun onderneming. Deze nieuwe online service is de eerste in zijn soort en wordt vandaag gelanceerd op de Accountancy Expo 2018 in Utrecht.
Lees verder

Doelen najagen om dromen te verwezenlijken

 
Anniek Ottens
Geplaatst op 10/4/2018

Naast het ondersteunen van ondernemers en het stimuleren van het ondernemersklimaat, ondersteunt Payt ook graag jong talent. Talent met een passie, dat dromen achterna jaagt en al op jonge leeftijd heel duidelijk voor de bril heeft waar ze naartoe willen groeien. Eens in de zoveel tijd kom je zo’n talent tegen.

Lees verder

Century Autogroep & Payt gaan verbinding aan

 
Anniek Ottens
Geplaatst op 18/10/2017

Payt is sinds dit voetbalseizoen hoofdsponsor van FC Groningen. Naast dat we het fijn vinden dat we de Groningse club kunnen ondersteunen, komen we door het sponsorschap in contact met vele bedrijven in uiteenlopende branches. Dat leidt in veel gevallen tot mooie samenwerkingen. Eén van die samenwerkingen werd afgelopen zondag bekrachtigd voorafgaand aan de wedstrijd FC Groningen - AZ. Century Autogroep gaat vanaf nu gebruikmaken van de diensten van Payt.

Lees verder