Het laatste nieuws van Payt

Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat Payt steeds beter wordt. Bekijkt u ook onze blogs om te zien hoe wij Payt verbeteren. Elke maand beste artikelen ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Meer dan de helft van facturen te laat betaald

Geplaatst op: 19/3/2019

Amsterdam, 19 maart, 2019 – Het Nederlandse midden- en kleinbedrijf (MKB) zucht onder een slechte betaalmoraal van zijn klanten. Meer dan de helft van alle verzonden facturen in 2018 werd niet binnen de betaaltermijn voldaan. Dat blijkt uit een analyse van Payt, aanbieder van software voor debiteurenbeheer, van ruim 1,8 miljoen facturen. Slechte betalingen zijn een van de belangrijkste redenen van faillissement. Hoog betaalmoraal in gezondheidszorg Vooral bedrijven in de zakelijke dienstverlening, consultancy en onderzoek worden geteisterd door slechte betalers.
lees verder

Payt Certified Partner: Visser & Visser

Geplaatst op: 5/3/2019

Payt en accountantskantoor Visser & Visser werken vanaf heden nog nauwer samen: Visser & Visser is namelijk de eerste Payt Certified Partner. Dit betekent dat Visser & Visser Payt aanbiedt bij haar eigen klanten en ondersteunt bij een goede implementatie en opstart in het gebruik ervan.
lees verder

Podcast: een transparante en eenvoudige financieringsvorm

Geplaatst op: 25/7/2018

Onlangs introduceerden we debiteurenfinanciering: een nieuwe financieringsvorm in samenwerking met New10. Hoe kan deze samenwerking uw onderneming voortstuwen? Dat bespreken Sander Kamstra en Joost Brouwer (mede-oprichter van New10) met elkaar in onderstaande podcast.
lees verder

Debiteurenfinanciering van Payt & New10

Geplaatst op: 20/7/2018

Als softwareleverancier in de financiële branche kijken we voortdurend naar nieuwe kansen in de markt. Een van de nieuwste diensten die we onlangs, in samenwerking met New10, hebben gelanceerd, is de mogelijkheid om uw openstaande facturen voor te financieren.
lees verder

Payt en New10 lanceren online werkkapitaal op maat voor het MKB

Geplaatst op: 19/6/2018

Amsterdam, 19 juni 2018 - New10 en Payt slaan de handen ineen om MKB’ers een geïntegreerde oplossing voor online werkkapitaal te bieden. Door geautomatiseerd debiteurenbeheer te integreren met online krediet hebben MKB-ondernemers werkkapitaal op maat om facturen aan debiteuren snel en veilig af te handelen. Hiermee spelen zij in op de behoefte van MKB-bedrijven aan duidelijkheid en snelheid, zodat zij zich kunnen concenteren op het succes van hun onderneming. Deze nieuwe online service is de eerste in zijn soort en wordt vandaag gelanceerd op de Accountancy Expo 2018 in Utrecht.
lees verder

Doelen najagen om dromen te verwezenlijken

Geplaatst op: 10/4/2018

Naast het ondersteunen van ondernemers en het stimuleren van het ondernemersklimaat, ondersteunt Payt ook graag jong talent. Talent met een passie, dat dromen achterna jaagt en al op jonge leeftijd heel duidelijk voor de bril heeft waar ze naartoe willen groeien. Eens in de zoveel tijd kom je zo’n talent tegen.
lees verder

Persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd wat Payt voor uw organisatie kan betekenen? We vertellen het u graag in een persoonlijk adviesgesprek.