bullhorn file-text money suitcase search-plus cogs gavel calendar-o users comments pencil-square-o

Blog

Century Autogroep & Payt gaan verbinding aan

Geplaatst op 18/10/2017 | Geschreven door Anniek Ottens

Payt is sinds dit voetbalseizoen hoofdsponsor van FC Groningen. Naast dat we het fijn vinden dat we de Groningse club kunnen ondersteunen, komen we door het sponsorschap in contact met vele bedrijven in uiteenlopende branches. Dat leidt in veel gevallen tot mooie samenwerkingen. Eén van die samenwerkingen werd afgelopen zondag bekrachtigd voorafgaand aan de wedstrijd FC Groningen - AZ. Century Autogroep gaat vanaf nu gebruikmaken van de diensten van Payt.

Lees meer

Payt steunt Funky Elephant

Geplaatst op 12/10/2017 | Geschreven door Anniek

Funky Elephant is een initiatief van MCPR. Dit Amsterdamse communicatiebureau organiseert op 10 november aanstaande een veiling en een loterij om geld op te halen voor het bevrijden van de twee olifanten Mon-Ta en Fai Kham. Deze olifanten worden van jongs af aan structureel fysiek en mentaal mishandeld en brengen al hun hele leven aan een ketting door. Ze zijn als babyolifantjes gekaapt, in gewelddadig gevangenschap opgegroeid en moeten nu dagelijks de toeristen vermaken.

Lees meer

Accountancy Roadshow | Noord

Geplaatst op 4/10/2017 | Geschreven door Anniek

Altijd op de hoogte van de actuele status van de bedrijfsvoering, eenvoudig en geautomatiseerd facturen en herinneringen sturen en overal toegang tot klantgegevens: SaaS applicaties zijn hot. Niet zo gek als je bedenkt dat het bedrijven, maar ook en vooral accountantskantoren in staat stelt om een zeer efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsvoering te realiseren.

Lees meer

Een spannende week

Geplaatst op 9/8/2017 | Geschreven door Sander Kamstra

Afgelopen zondag was het weer zover: de jaarlijkse open dag van FC Groningen stond op de agenda. Een dag waarop fans en betrokkenen van harte welkom zijn om een kijkje te nemen in en rondom het Noordlease Stadion van FC Groningen. Ook dit jaar was het weer een gezellige middag. Open dag FC Groningen Een van de fans is mijn zoon van 7. Hij was al vroeg uit de veren.

Lees meer

And the winner is...

Geplaatst op 9/12/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

Afgelopen maand kon u Payt vinden op de Exact live beurs in Utrecht. Erik Baas, accountant bij Fidor accountants & belastingadviseurs, was ook aanwezig en werd daarmee een heuse lucky bastard

Lees meer

Payt is Sprout Challenger en daarmee één van de meest uitdagende bedrijven van Nederland

Geplaatst op 11/11/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

“Uitdagende, hongerige ondernemers die de schrik zijn van de gevestigde orde.” Waar Payt zich vorig jaar nog Beste Start-up van Groningen én Rising star van de Deloitte Fast50 mocht noemen, kunnen we dit jaar opnieuw een gave nominatie toevoegen aan onze prijzenkast. Payt is namelijk genomineerd als Sprout Challenger 2016 – and we’re as proud as a peacock! Sprout Challenger50 De Sprout Challenger50 is een lijst van meest uitdagende ondernemers van Nederland.

Lees meer

Zo zorgt u ervoor dat klanten sneller betalen!

Geplaatst op 24/6/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

Vier tips voor een efficiënter debiteurenbeheer Het klinkt misschien wat gek, maar als ondernemer bent u in belangrijke mate bepalend voor het betaalgedrag van uw klanten. Op het moment dat u een strak debiteurenbeleid voert, betalen klanten aanzienlijk sneller dan wanneer u een ‘soepel’ beleid voert. Veel ondernemers denken dat ze bij een strak debiteurenbeleid de relatie met hun klant op het spel zetten. Payt geeft u tips hoe u op een klantvriendelijke manier toch snel uw openstaande facturen kunt innen.

Lees meer

Trots: Payt krijgt certificering voor ISO 27001!

Geplaatst op 23/6/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

Als ontwikkelaar van incassosoftware werkt Payt voortdurend met privacygevoelige informatie. Om zowel het debiteuren- als het incassoproces goed te kunnen doorlopen, hebben we namelijk (persoonlijke) gegevens van zowel de debiteur als de crediteur nodig. Bovendien zorgen we er middels een iDEAL koppeling voor dat betalingen eenvoudig kunnen worden uitgevoerd, wat betekent dat we digitale toegang hebben tot de bankgegevens van klanten en gebruikers. Als je werkt met dergelijke privacygevoelige informatie binnen een online platform, dan wil je er zeker van zijn dat de beveiliging van je platform goed op orde is.

Lees meer

Payt voor de grootzakelijke markt

Geplaatst op 23/5/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

Overzicht en efficiëntere communicatie voor Cogas Het juiste telefoontje op het juiste moment; voor Ronnie Mars van Cogas kwam Payt als geroepen. Samen met zijn collega’s was de teamleider Financiën al een tijdje op zoek naar een slimme oplossing voor het debiteurenbeheer van de organisatie. Er werd zelfs al geopperd om er iets voor te laten bouwen. Gelukkig was dat niet nodig en voorziet het platform van Payt sinds januari 2016 in de behoeften van Cogas.

Lees meer