bullhorn file-text money suitcase search-plus cogs gavel calendar-o users comments pencil-square-o

Blog

Een spannende week

Geplaatst op 9/8/2017 | Geschreven door Sander Kamstra

Afgelopen zondag was het weer zover: de jaarlijkse open dag van FC Groningen stond op de agenda. Een dag waarop fans en betrokkenen van harte welkom zijn om een kijkje te nemen in en rondom het Noordlease Stadion van FC Groningen. Ook dit jaar was het weer een gezellige middag. Open dag FC Groningen Een van de fans is mijn zoon van 7. Hij was al vroeg uit de veren.

Lees meer

FactuurSturen.nl nieuwe partner van Payt

Geplaatst op 13/7/2017 | Geschreven door Anniek Ottens

Om onze online incassodiensten voor zoveel mogelijk ondernemers toegankelijk te maken, zorgt het team van Payt Online Incasso ervoor dat haar software met uiteenlopende administratie- en facturatiepakketten is te koppelen. Een koppeling met Payt stelt gebruikers van een facturatie- of administratiepakket in staat om heel eenvoudig en online een incassotraject te starten. Nieuwe partner: FactuurSturen.nl Sinds kort mogen we weer een nieuw online administratiepakket toevoegen aan ons lijstje met partners: FactuurSturen.

Lees meer

RS Finance over Payt: een oplossing die u helpt uw debiteuren op te voeden

Geplaatst op 10/12/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

“Payt disciplineert debiteuren”, zo vindt Arjan Schipperus, directeur van RS Finance. Sinds ongeveer twee jaar maakt hij met zijn administratiekantoor gebruik van Payt. “Debiteuren weten dat ze altijd een herinnering krijgen na 30 dagen. Door de strakke opvolging en duidelijke communicatie is het starten van een incassotraject geen loos ‘dreigement’, maar een logische vervolgstap in een standaardproces.” Dat is precies de reden dat Payt niet alleen wordt ingezet voor zijn eigen debiteuren, maar ook voor de debiteuren van zijn klanten .

Lees meer

And the winner is...

Geplaatst op 9/12/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

Afgelopen maand kon u Payt vinden op de Exact live beurs in Utrecht. Erik Baas, accountant bij Fidor accountants & belastingadviseurs, was ook aanwezig en werd daarmee een heuse ‘lucky bastard’: hij won namelijk de ‘Black Bastard, de super hippe grill van 200Fahrenheit. Hoe? Door simpelweg zijn visitekaartje bij ons achter te laten. Erik: van harte gefeliciteerd. We wensen je veel barbecueplezier toe!

Lees meer

Payt is Sprout Challenger en daarmee één van de meest uitdagende bedrijven van Nederland

Geplaatst op 11/11/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

“Uitdagende, hongerige ondernemers die de schrik zijn van de gevestigde orde.” Waar Payt zich vorig jaar nog Beste Start-up van Groningen én Rising star van de Deloitte Fast50 mocht noemen, kunnen we dit jaar opnieuw een gave nominatie toevoegen aan onze prijzenkast. Payt is namelijk genomineerd als Sprout Challenger 2016 – and we’re as proud as a peacock! Sprout Challenger50 De Sprout Challenger50 is een lijst van meest uitdagende ondernemers van Nederland.

Lees meer

Zo zorgt u ervoor dat klanten sneller betalen!

Geplaatst op 24/6/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

Vier tips voor een efficiënter debiteurenbeheer Het klinkt misschien wat gek, maar als ondernemer bent u in belangrijke mate bepalend voor het betaalgedrag van uw klanten. Op het moment dat u een strak debiteurenbeleid voert, betalen klanten aanzienlijk sneller dan wanneer u een ‘soepel’ beleid voert. Veel ondernemers denken dat ze bij een strak debiteurenbeleid de relatie met hun klant op het spel zetten. Payt geeft u tips hoe u op een klantvriendelijke manier toch snel uw openstaande facturen kunt innen.

Lees meer

Trots: Payt krijgt certificering voor ISO 27001!

Geplaatst op 23/6/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

Als ontwikkelaar van incassosoftware werkt Payt voortdurend met privacygevoelige informatie. Om zowel het debiteuren- als het incassoproces goed te kunnen doorlopen, hebben we namelijk (persoonlijke) gegevens van zowel de debiteur als de crediteur nodig. Bovendien zorgen we er middels een iDEAL koppeling voor dat betalingen eenvoudig kunnen worden uitgevoerd, wat betekent dat we digitale toegang hebben tot de bankgegevens van klanten en gebruikers. Als je werkt met dergelijke privacygevoelige informatie binnen een online platform, dan wil je er zeker van zijn dat de beveiliging van je platform goed op orde is.

Lees meer

Payt voor de grootzakelijke markt

Geplaatst op 23/5/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

Overzicht en efficiëntere communicatie voor Cogas Het juiste telefoontje op het juiste moment; voor Ronnie Mars van Cogas kwam Payt als geroepen. Samen met zijn collega’s was de teamleider Financiën al een tijdje op zoek naar een slimme oplossing voor het debiteurenbeheer van de organisatie. Er werd zelfs al geopperd om er iets voor te laten bouwen. Gelukkig was dat niet nodig en voorziet het platform van Payt sinds januari 2016 in de behoeften van Cogas.

Lees meer

Vliegensvlugge betalingen voor TFF & Logistics

Geplaatst op 26/4/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

De software van Payt is geschikt voor bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches. Of dat nu in de particuliere of de publieke sector is: overal waar betalingen worden verricht, zorgt Payt voor flinke besparingen. Die verscheidenheid in branches ziet u terug in ons klantportfolio, waarin webshops, accountantskantoren en telecomproviders vertegenwoordigd zijn, maar ook scholen, groothandels en bedrijven in de logistieke sector. In die laatste sector is TFF & Logistics actief: een vooruitstrevend bedrijf dat goederen transporteert via de lucht, het water en de weg.

Lees meer

Payt trots sponsor van jong talent en ondernemend Groningen

Geplaatst op 11/3/2016 | Geschreven door Anniek Ottens

Payt draagt ondernemend Groningen een warm hart toe. Dat doen we natuurlijk omdat we zelf een van oorsprong Gronings bedrijf zijn, maar ook omdat we het (ondernemers)talent en het ondernemersklimaat in de provincie Groningen willen stimuleren. Zelf hebben we ervaren hoe fijn het is wanneer andere ondernemers vertrouwen in jouw startende bedrijf hebben en deuren voor je openen die anders gesloten blijven. Nu we zelf steeds meer een volwassen bedrijf worden, willen we dan ook graag iets doen voor Gronings talent en het ondernemersklimaat in Groningen.

Lees meer