De Accountancy Roadshow over boekhoudapplicaties

Foto van de accountancy roadshow met o.a. Simplicate en Payt

Altijd op de hoogte van de actuele status van de bedrijfsvoering, eenvoudig en geautomatiseerd facturen en herinneringen sturen en overal toegang tot klantgegevens: SaaS applicaties zijn hot. Niet zo gek als je bedenkt dat het bedrijven, maar ook en vooral accountantskantoren in staat stelt om een zeer efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsvoering te realiseren.

Accountancy Roadshow | Noord

Hoe je op een slimme manier gebruik maakt van deze applicaties voor de boekhouding van jouw klanten, hoor je tijdens de Accountancy Roadshow | Noord op donderdag 12 oktober a.s.. Samen met Simplicate, Docco en Secure Login geeft Payt je in vogelvlucht een inkijkje in de wereld van SaaS-applicaties en -integraties. Die middag leggen we je uit hoe je door middel van cloud oplossingen altijd de juiste en realtime cijfers bij de hand kunt hebben en op die manier meer tijd hebt voor het sparren met de klant.Wie, wat, waar?

De Accountancy roadshow | Noord vindt plaats in de skybox van Payt in het FC Groningen stadion en start om 15:30 uur. Er is nog plek, meld je snel aan!

Aanmelding verlopen

Voorproefje op het programma

15.30 – 16.00 uur
Ontvangst

16.00 – 16.15 uur
Welkom

16.15 – 16.30 uur
Docco - de trends in accountancyland. Waarom is er zoveel vraag naar SaaS-applicaties en systeemintegraties?

16.30 - 16.45 uur
Payt - systeemintegraties in de praktijk. Hoe ziet een integratie tussen twee softwarepakketten eruit en wat zijn de voordelen?

16.45 - 17.00 uur
Pauze

17.00 - 17.45 uur
Simplicate - visie op SaaS en integraties. Demonstratie van de mogelijkheden van Simplicate.

17.45 - 18.00 uur
Secure Login - veiligheid online applicaties. Hoe zorg je ervoor dat je de toegang tot online applicaties op een veilige manier verzorgt, controleert en beheerst.

17.30 - 18.00 uur
Afsluiting & borrel

Sander Kamstra
Geschreven door Sander Kamstra LinkedIn profile
Sander Kamstra is directeur en één van de oprichters van Payt. Hij is ondernemer in hart en nieren. En werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om succes te boeken. Door de juiste prioriteiten te stellen en slimme keuzes te maken.

Share this article

Gerelateerde artikelen

5 jaar shirtsponsor van FC Groningen
De laatste 5 jaar is Payt sponsor geweest van FC Groningen. Vanaf 2017 tot 2019 waren we hoofdsponsor van de club en daarna trotse shirtsponsor. Maar aan alle dingen komt een eind. Na dit seizoen stoppen we als sponsor van de club. Het is een prachtig avontuur geworden waarin we veel hebben geleerd. In dit artikel leg ik uit hoe wij als team tegen de initiële keuze hebben aangekeken en welke lessen wij onderweg tegenkwamen.
Foto van Jesse (Quooker) en Bert-Jan (Payt)
Interview Jesse van Hofwegen (Quooker): "Dankzij Payt meer consistentie en efficiëntie in het order to cash proces"
Waar Google een begrip is voor zoekmachines, zo is Quooker dat voor kokendwaterkranen. Met een sterk groeiende omzet nam ook de behoefte aan een consistenter en efficiënter credit management toe. In dit interview praat Marcel Wiedenbrugge met Jesse (Quooker) over hun credit management, de implementatie van Payt en de behaalde resultaten.
Foto van een man die zit aan een tafel en op een tablet werkt
Klant aan het woord: ilionx over Payt
ilionx heeft een uitgebreide expertise in uiteenlopende klantsegmenten. Het bedrijf ziet de voordelen van geautomatiseerd debiteurenbeheer. Lees hier meer.