Altijd op de hoogte van de actuele status van de bedrijfsvoering, eenvoudig en geautomatiseerd facturen en herinneringen sturen en overal toegang tot klantgegevens: SaaS applicaties zijn hot. Niet zo gek als je bedenkt dat het bedrijven, maar ook en vooral accountantskantoren in staat stelt om een zeer efficiënte, gestroomlijnde bedrijfsvoering te realiseren.

Accountancy Roadshow | Noord

Hoe je op een slimme manier gebruik maakt van deze applicaties voor de boekhouding van jouw klanten, hoor je tijdens de Accountancy Roadshow | Noord op donderdag 12 oktober a.s.. Samen met Simplicate, Docco en Secure Login geeft Payt je in vogelvlucht een inkijkje in de wereld van SaaS-applicaties en -integraties. Die middag leggen we je uit hoe je door middel van cloud oplossingen altijd de juiste en realtime cijfers bij de hand kunt hebben en op die manier meer tijd hebt voor het sparren met de klant.

Wie, wat, waar?

De Accountancy roadshow | Noord vindt plaats in de skybox van Payt in het FC Groningen stadion en start om 15:30 uur. Er is nog plek, meld je snel aan!

Aanmelding verlopen

Voorproefje op het programma

15.30 – 16.00 uur
Ontvangst

16.00 – 16.15 uur
Welkom

16.15 – 16.30 uur
Docco - de trends in accountancyland. Waarom is er zoveel vraag naar SaaS-applicaties en systeemintegraties?

16.30 - 16.45 uur
Payt - systeemintegraties in de praktijk. Hoe ziet een integratie tussen twee softwarepakketten eruit en wat zijn de voordelen?

16.45 - 17.00 uur
Pauze

17.00 - 17.45 uur
Simplicate - visie op SaaS en integraties. Demonstratie van de mogelijkheden van Simplicate.

17.45 - 18.00 uur
Secure Login - veiligheid online applicaties. Hoe zorg je ervoor dat je de toegang tot online applicaties op een veilige manier verzorgt, controleert en beheerst.

17.30 - 18.00 uur
Afsluiting & borrel