Payt is sinds dit voetbalseizoen hoofdsponsor van FC Groningen. Naast dat we het fijn vinden dat we de Groningse club kunnen ondersteunen, komen we door het sponsorschap in contact met vele bedrijven in uiteenlopende branches. Dat leidt in veel gevallen tot mooie samenwerkingen. Eén van die samenwerkingen werd afgelopen zondag bekrachtigd voorafgaand aan de wedstrijd FC Groningen - AZ. Century Autogroep gaat vanaf nu gebruikmaken van de diensten van Payt.

Over Century Autogroep

Century Autogroep is opgericht in 1932 en heeft inmiddels dealerschappen met merken als Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Het bedrijf combineert de verkoop van auto’s met een eigen bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease-, en schadetak en dat maakt Century Autogroep, met bijna 400 medewerkers verspreid over achttien vestigingen, tot een belangrijke mobiliteitspartner in het noorden.

Efficiencyverbetering

Erik Meems is eigenaar en algemeen directeur van Century Autogroep. Hij is blij met de samenwerking met Payt. “In zee gaan met Payt is een hele bewuste keuze. FC Groningen bracht ons met elkaar in contact en tijdens de kennismaking had ik al snel door dat het werken met Payt een grote efficiencyverbetering met zich meebrengt voor ons debiteurenbeheer. We werken nu met meerdere mensen, die actief zijn in het factureringsproces, en met verschillende systemen. Payt maakt dat proces zoveel gemakkelijker, sneller en overzichtelijker - zowel voor ons intern maar ook en juist voor de klant.”

De samenwerking is tot stand gekomen doordat FC Groningen de twee bedrijven met elkaar in contact bracht. Erik Meems zegt daarover: “De kracht van een businessclub is dat er onderling zaken worden gedaan. Dat wij daaraan kunnen bijdragen met deze samenwerking vinden wij belangrijk.”

Trots

Natuurlijk is ook Payt enthousiast over de samenwerking. Aziz: “We groeien momenteel snel en elke nieuwe klant is mooi. Maar een klant van het kaliber Century Autogroep – een begrip in de regio – is natuurlijk fantastisch. We zijn er dan ook erg trots op dat we Century Autogroep vanaf nu tot onze klantenkring mogen rekenen.”