Naast het ondersteunen van ondernemers en het stimuleren van het ondernemersklimaat, ondersteunt Payt ook graag jong talent. Talent met een passie, dat dromen achterna jaagt en al op jonge leeftijd heel duidelijk voor de bril heeft waar ze naartoe willen groeien. Eens in de zoveel tijd kom je zo’n talent tegen.

Professioneel golfer

Mart Karsenbarg is student aan het Johan Cruijff College Groningen en squasher met een NOC*NSF status. Maar bovenal speelt hij al bijna zijn hele leven golf. Amper uit de luiers, begon hij op zijn derde bij golfclub Gutshof in Papenburg. Sinds 2010 is hij lid van de Noord-Nederlandse Golf & Country Club en vanaf 2018 ook lid van golfclub De Gelpenberg. Bij deze laatste golfclub speelt hij dit seizoen de competitie met Heren 1.

Donatie

De zeventienjarige is maar met één ding bezig en dat is het realiseren van zijn droom: professioneel golfer worden. Mart is bereid om daar keihard voor te werken en dat doet hij door dertig uur per week te trainen. Daarnaast speelt hij golfwedstrijden over de hele wereld. Zijn doel voor 2018 is om zich nog verder te ontwikkelen en zoveel mogelijk ervaring op te doen op diverse wedstrijden in binnen en buitenland. Payt stimuleert Mart graag in het najagen van zijn doel en droom. Door te doneren op de crowdfunding’s website van Mart, kan Mart onder andere zijn materialen bekostigen.

“Zoals water naar beneden stroomt, vloeit geld over het algemeen ook naar de logische plekken.”, zo licht Sander Kamstra de donatie toe. “Mart is zeer duidelijk over zijn doelen en laat zien dat hij bereid is ervoor te gaan. Daarom dragen we vanuit Payt graag ons steentje bij.”

Mart is te volgen via zijn website www.mart-karsenbarg.nl.