Doelen najagen om dromen te verwezenlijken

Foto van twee mensen die elkaar een hand geven

Naast het ondersteunen van ondernemers en het stimuleren van het ondernemersklimaat, ondersteunt Payt ook graag jong talent. Talent met een passie, dat dromen achterna jaagt en al op jonge leeftijd heel duidelijk voor de bril heeft waar ze naartoe willen groeien. Eens in de zoveel tijd kom je zo’n talent tegen.

Professioneel golfer

Mart Karsenbarg is student aan het Johan Cruijff College Groningen en squasher met een NOC*NSF status. Maar bovenal speelt hij al bijna zijn hele leven golf. Amper uit de luiers, begon hij op zijn derde bij golfclub Gutshof in Papenburg. Sinds 2010 is hij lid van de Noord-Nederlandse Golf & Country Club en vanaf 2018 ook lid van golfclub De Gelpenberg. Bij deze laatste golfclub speelt hij dit seizoen de competitie met Heren 1.

Donatie

De zeventienjarige is maar met één ding bezig en dat is het realiseren van zijn droom: professioneel golfer worden. Mart is bereid om daar keihard voor te werken en dat doet hij door dertig uur per week te trainen. Daarnaast speelt hij golfwedstrijden over de hele wereld. Zijn doel voor 2018 is om zich nog verder te ontwikkelen en zoveel mogelijk ervaring op te doen op diverse wedstrijden in binnen en buitenland. Payt stimuleert Mart graag in het najagen van zijn doel en droom. Door te doneren op de crowdfunding’s website van Mart, kan Mart onder andere zijn materialen bekostigen.

“Zoals water naar beneden stroomt, vloeit geld over het algemeen ook naar de logische plekken.”, zo licht Sander Kamstra de donatie toe. “Mart is zeer duidelijk over zijn doelen en laat zien dat hij bereid is ervoor te gaan. Daarom dragen we vanuit Payt graag ons steentje bij.”

Mart is te volgen via zijn website www.mart-karsenbarg.nl.

Sander Kamstra
Geschreven door Sander Kamstra LinkedIn profile
Sander Kamstra is directeur en één van de oprichters van Payt. Hij is ondernemer in hart en nieren. En werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om succes te boeken. Door de juiste prioriteiten te stellen en slimme keuzes te maken.

Share this article

Gerelateerde artikelen

5 jaar shirtsponsor van FC Groningen
De laatste 5 jaar is Payt sponsor geweest van FC Groningen. Vanaf 2017 tot 2019 waren we hoofdsponsor van de club en daarna trotse shirtsponsor. Maar aan alle dingen komt een eind. Na dit seizoen stoppen we als sponsor van de club. Het is een prachtig avontuur geworden waarin we veel hebben geleerd. In dit artikel leg ik uit hoe wij als team tegen de initiële keuze hebben aangekeken en welke lessen wij onderweg tegenkwamen.
Foto van Jesse (Quooker) en Bert-Jan (Payt)
Interview Jesse van Hofwegen (Quooker): "Dankzij Payt meer consistentie en efficiëntie in het order to cash proces"
Waar Google een begrip is voor zoekmachines, zo is Quooker dat voor kokendwaterkranen. Met een sterk groeiende omzet nam ook de behoefte aan een consistenter en efficiënter credit management toe. In dit interview praat Marcel Wiedenbrugge met Jesse (Quooker) over hun credit management, de implementatie van Payt en de behaalde resultaten.
Foto van een man die zit aan een tafel en op een tablet werkt
Klant aan het woord: ilionx over Payt
ilionx heeft een uitgebreide expertise in uiteenlopende klantsegmenten. Het bedrijf ziet de voordelen van geautomatiseerd debiteurenbeheer. Lees hier meer.