Een spannende week

Foto van 2 kinderen met het FC Groningen tenue aan

Afgelopen zondag was het weer zover: de jaarlijkse open dag van FC Groningen stond op de agenda. Een dag waarop fans en betrokkenen van harte welkom zijn om een kijkje te nemen in en rondom het Noordlease Stadion van FC Groningen. Ook dit jaar was het weer een gezellige middag.

Open dag FC Groningen

Een van de fans is mijn zoon van 7. Hij was al vroeg uit de veren. Niet voor niets; de jongen had een spannende dag in het vooruitzicht. Naast dat hij samen met zijn vader en een vriendje naar de open dag van FC Groningen zou gaan, kreeg hij vandaag ook eindelijk zijn nieuwe FC Groningen shirt. Als groot FC Groningen fan was ik natuurlijk zeer benieuwd voor welk shirt hij zou gaan; het thuisshirt of het uitshirt?

Foto van 2 kinderen met het FC Groningen tenue aan

Lekker weer en een ontspannen sfeer

Uiteindelijk kon mijn zoon geen keuze maken en vertrokken hij en zijn vriendje in een thuis- én een uittenue van de open dag. De hele middag liepen ze als twee trotse pauwen in en rondom het Noordlease stadion. De open dag zelf was in één woord geweldig: lekker weer, een goede sfeer en een gezellige drukte. Ondanks de vakantieperiode komen er ieder jaar toch weer veel FC Groningen supporters op de open dag af.

Foto van het team van FC Groningen met Payt als hoofdsponsor

Aftellen maar!

Aankomende zondag start eindelijk het Eredivisieseizoen 17⁄18, waarbij FC Groningen de competitie opent met de derby tegen sc Heerenveen in het Noordlease Stadion. Best wel een beetje spannend – en ja, dat is een understatement.

Niet in het minst omdat Payt, als nieuwe hoofdsponsor, de laatste maanden veel wijzigingen heeft doorgevoerd in het stadion. Daarbij zijn talloze keuzes en beslissingen gemaakt over logo’s, bannering, LED boarding, skybox, shirts, trainingspakken en ga zo maar door. Een van de dingen waar we tegenaan liepen is dat ons logo een rode achtergrond heeft. Dat valt mooi op, maar contrasteert nogal met het groen van FC Groningen. We hebben er daarom voor gekozen de rode kleur beperkt terug te laten komen in het stadion. Zo hebben we er bijvoorbeeld bewust voor gekozen om de spelerstunnel groen te maken. Ook is de dakrand niet in Payt rood gekleurd, maar in FC Groningen groen. Het resultaat mag er zijn, zo vinden we zelf. Het groene doek valt op, maar vormt tegelijkertijd een mooi geheel met de rest van het stadion.

Foto van de spelerstunnel van FC Groningen met Payt als hoofdsponsor

Wat vinden de FC Groningen fans?

Mooi dat wij van Payt tevreden zijn, maar we vinden de mening van de supporters van FC Groningen ook belangrijk. We zijn dan ook erg benieuwd wat jullie ervan vinden en hopen dat jullie tevreden zijn met het resultaat.

Payt wenst jullie een hele fijne wedstrijd toe aankomende zondag. Laat je ons weten wat je van de nieuwe sponsoruitingen vindt? We zijn benieuwd naar jullie mening.

Tot zondag! Sander Kamstra

Sander Kamstra
Geschreven door Sander Kamstra LinkedIn profile
Sander Kamstra is directeur en één van de oprichters van Payt. Hij is ondernemer in hart en nieren. En werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om succes te boeken. Door de juiste prioriteiten te stellen en slimme keuzes te maken.

Share this article

Gerelateerde artikelen

5 jaar shirtsponsor van FC Groningen
De laatste 5 jaar is Payt sponsor geweest van FC Groningen. Vanaf 2017 tot 2019 waren we hoofdsponsor van de club en daarna trotse shirtsponsor. Maar aan alle dingen komt een eind. Na dit seizoen stoppen we als sponsor van de club. Het is een prachtig avontuur geworden waarin we veel hebben geleerd. In dit artikel leg ik uit hoe wij als team tegen de initiële keuze hebben aangekeken en welke lessen wij onderweg tegenkwamen.
Foto van Jesse (Quooker) en Bert-Jan (Payt)
Interview Jesse van Hofwegen (Quooker): "Dankzij Payt meer consistentie en efficiëntie in het order to cash proces"
Waar Google een begrip is voor zoekmachines, zo is Quooker dat voor kokendwaterkranen. Met een sterk groeiende omzet nam ook de behoefte aan een consistenter en efficiënter credit management toe. In dit interview praat Marcel Wiedenbrugge met Jesse (Quooker) over hun credit management, de implementatie van Payt en de behaalde resultaten.
Foto van een man die zit aan een tafel en op een tablet werkt
Klant aan het woord: ilionx over Payt
ilionx heeft een uitgebreide expertise in uiteenlopende klantsegmenten. Het bedrijf ziet de voordelen van geautomatiseerd debiteurenbeheer. Lees hier meer.