FactuurSturen.nl nieuwe partner van Payt

Foto van een laptop die het logo van Payt toont en op de achtergrond 2 mannen die een overleg hebben

Om onze online incassodiensten voor zoveel mogelijk ondernemers toegankelijk te maken, zorgt het team van Payt Online Incasso ervoor dat haar software met uiteenlopende administratie- en facturatiepakketten is te koppelen. Een koppeling met Payt stelt gebruikers van een facturatie- of administratiepakket in staat om heel eenvoudig en online een incassotraject te starten.

Nieuwe partner: FactuurSturen.nl

Sinds kort mogen we weer een nieuw online administratiepakket toevoegen aan ons lijstje met partners: FactuurSturen.nl. Per juni 2017 kunnen de klanten van deze online administratie software heel eenvoudig en snel gebruikmaken van de diensten van Payt Online Incasso. FactuurSturen.nl werkte, voor de incassotrajecten van haar gebruikers, samen met een advocatenkantoor. Een veelgehoorde wens van de gebruikers van FactuurSturen.nl was om meer inzicht in de status van het incassotraject te krijgen. Om die reden heeft het team van FactuurSturen.nl besloten om op zoek te gaan naar een partner die beter aansluit bij de wensen van haar gebruikers.

Over FactuurSturen.nl

FactuurSturen.nl is een bedrijf dat al sinds 2008 een online pakket biedt voor facturatie en basisadministraties. Het bedrijf heeft als doel boekhouden kinderlijk eenvoudig te maken. Hun credo: wij zorgen ervoor dat jij je facturatie en basisadministratie in no-time kunt doen, zodat je meer tijd hebt voor leukere dingen. Om die belofte te waar te kunnen maken, luistert het bedrijf goed naar de wensen van haar gebruikers.

Payt is trots op het nieuwe partnerschap en hoopt dat de gebruikers van FactuurSturen.nl hun facturen sneller betaald krijgen door de nieuwe koppeling met Payt Online Incasso!

Sander Kamstra
Geschreven door Sander Kamstra LinkedIn profile
Sander Kamstra is directeur en één van de oprichters van Payt. Hij is ondernemer in hart en nieren. En werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om succes te boeken. Door de juiste prioriteiten te stellen en slimme keuzes te maken.

Share this article

Gerelateerde artikelen

5 jaar shirtsponsor van FC Groningen
De laatste 5 jaar is Payt sponsor geweest van FC Groningen. Vanaf 2017 tot 2019 waren we hoofdsponsor van de club en daarna trotse shirtsponsor. Maar aan alle dingen komt een eind. Na dit seizoen stoppen we als sponsor van de club. Het is een prachtig avontuur geworden waarin we veel hebben geleerd. In dit artikel leg ik uit hoe wij als team tegen de initiële keuze hebben aangekeken en welke lessen wij onderweg tegenkwamen.
Foto van Jesse (Quooker) en Bert-Jan (Payt)
Interview Jesse van Hofwegen (Quooker): "Dankzij Payt meer consistentie en efficiëntie in het order to cash proces"
Waar Google een begrip is voor zoekmachines, zo is Quooker dat voor kokendwaterkranen. Met een sterk groeiende omzet nam ook de behoefte aan een consistenter en efficiënter credit management toe. In dit interview praat Marcel Wiedenbrugge met Jesse (Quooker) over hun credit management, de implementatie van Payt en de behaalde resultaten.
Foto van een man die zit aan een tafel en op een tablet werkt
Klant aan het woord: ilionx over Payt
ilionx heeft een uitgebreide expertise in uiteenlopende klantsegmenten. Het bedrijf ziet de voordelen van geautomatiseerd debiteurenbeheer. Lees hier meer.