Payt en accountantskantoor Visser & Visser werken vanaf heden nog nauwer samen: Visser & Visser is namelijk de eerste Payt Certified Partner. Dit betekent dat Visser & Visser Payt aanbiedt bij haar eigen klanten en ondersteunt bij een goede implementatie en opstart in het gebruik ervan.

Sander Kamstra, directeur van Payt, ziet de intensivering van de samenwerking met Visser & Visser als iets heel logisch: “Payt levert heel geavanceerde software voor debiteurenbeheer. Visser & Visser weet veel van de bedrijfsprocessen van haar klanten. Gezamenlijk kun je dan de best mogelijke keuzes maken bij de inrichting van het debiteurenbeheer. Maar ook bij de uitvoering ervan kan Visser & Visser een belangrijke ondersteunende rol spelen. Ik verwacht dat Visser & Visser hiermee ook buiten de bestaande klantenkring in een behoefte kan voorzien.”

“Voordelen voor ons én onze klanten”

Steef Visser, accountant en partner bij Visser & Visser, stipt aan wat de gevolgen zijn van het certified partnership voor Visser & Visser en haar klanten: “Als vooruitstrevend kantoor spelen we graag in op nieuwe ontwikkelingen. Gebruik maken van Payt levert ons een volledig geautomatiseerd debiteurenbeheer op en een versnelde cashflow. Daarmee maken we een grote efficiëntieslag. Ook voor onze klanten heeft het gebruik van Payt voordelen: sneller en eenvoudig debiteurenbeheer, volledig automatisch, meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie in een online omgeving.”

Het Payt Certified Partner-programma is een volgende stap

Met het certified partner programma bent u in staat als eerste aanspreekpunt uw klanten te adviseren over de voordelen en het gebruik van de software van Payt. Dat is een volgende stap in uw dienstverlening. U bent daardoor beter in staat de inspanningen van uw klanten om beter betaald te krijgen te ondersteunen.

Wilt u net als Visser & Visser die volgende stap zetten? Payt is altijd op zoek naar partijen met de bereidheid hun klanten beter te ondersteunen bij het sneller betaald krijgen van facturen, inzicht krijgen in debiteuren en het verbeteren van de cashflow. Wilt u meer informatie of gericht advies? Lees meer via onderstaande link.

Payt Certified Partners

Wilt u meer lezen over Visser & Visser? Bezoek hier hun website.