Payt is Sprout Challenger

Foto van een kantoor waar mensen achter de computer aan het werk zijn

“Uitdagende, hongerige ondernemers die de schrik zijn van de gevestigde orde.”

Waar Payt zich vorig jaar nog Beste Start-up van Groningen én Rising star van de Deloitte Fast50 mocht noemen, kunnen we dit jaar opnieuw een gave nominatie toevoegen aan onze prijzenkast. Payt is namelijk genomineerd als Sprout Challenger 2016 – and we’re as proud as a peacock!

Sprout Challenger50

De Sprout Challenger50 is een lijst van meest uitdagende ondernemers van Nederland. Een lijst waar bedrijven in staan die de status quo voortdurend uitdagen, die geen genoegen nemen met het gegeven dat dingen nu eenmaal zijn zoals ze zijn. Waarom? Omdat ze geloven dat het beter kan! Op 23 november aanstaande worden dé vier Challengers van 2016 uitgedaagd om een pitch te houden tijdens de negende editie van de Sprout Challengerday. Daarbij kan er uiteindelijk natuurlijk maar één de winnaar zijn. En wij laten ons niet kennen…

Collage van verschillende foto’s Sprout Challenger Payt

Sprout Challenger van het Jaar

De messen zijn geslepen. Een vermelding in de Challenger50 is, naast een grote eer, een behoorlijke challenge op zich. Vijftig ondernemers die een goed idee hebben uitgewerkt tot een bedrijfsconcept. Vijftig challengers die de gevestigde orde uitdagen. Vijftig bedrijven die strijden om de titel ‘Challenger van het Jaar’. Ambitieus, overtuigd van hun concept en tanden erin vastbijtend, zullen de ondernemers stuk voor stuk proberen om Challenger van het Jaar te worden. En dat doet Payt natuurlijk ook!

Stem op Payt!

Vindt u ook dat Payt Challenger van het Jaar moeten worden? U kunt ons daar een handje bij helpen. Dat doet u door naar de website van Sprout te gaan en ons uw (Facebook-)stem te geven. Krijgen we de meeste stemmen, dan zijn we verzekerd van een plekje in de finale. Met die wildcard van het publiek mogen wij dan, samen met drie andere finalisten, gegarandeerd pitchen voor de vakjury tijdens Challengerday 2016. Helpt u ons mee?

Stem op Payt!

Tags:
Sander Kamstra
Geschreven door Sander Kamstra LinkedIn profile
Sander Kamstra is directeur en één van de oprichters van Payt. Hij is ondernemer in hart en nieren. En werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om succes te boeken. Door de juiste prioriteiten te stellen en slimme keuzes te maken.

Share this article

Gerelateerde artikelen

Payt wint 'New Collections Software Team of the Year' in Dublin
Het hele Payt team was zeer vereerd dat ze genomineerd waren en nu erg blij dat ze de Award 'New Collections Software Team of the Year' hebben gewonnen tijdens de Credit Team Awards die plaatsvonden in Dublin op 12 november.
Foto van twee mannen die op een bank zitten en elkaar de hand schudden
Payt wint de Startup050 City of Talent Award
Payt is de gelukkige winnaar van de Startup050 City of Talent verkiezing. De uitgekiende strategie van ons bedrijf maakte indruk op de jury. Lees hier meer.
Foto van een kantoor waar mensen aan het werk zijn achter een computer
Payt genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2013
Payt is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2013. Een jaarlijkse wedstrijd voor de meest innovatieve producten of diensten. Lees hier meer.