“Uitdagende, hongerige ondernemers die de schrik zijn van de gevestigde orde.”

Waar Payt zich vorig jaar nog Beste Start-up van Groningen én Rising star van de Deloitte Fast50 mocht noemen, kunnen we dit jaar opnieuw een gave nominatie toevoegen aan onze prijzenkast. Payt is namelijk genomineerd als Sprout Challenger 2016 – and we’re as proud as a peacock!

Sprout Challenger50

De Sprout Challenger50 is een lijst van meest uitdagende ondernemers van Nederland. Een lijst waar bedrijven in staan die de status quo voortdurend uitdagen, die geen genoegen nemen met het gegeven dat dingen nu eenmaal zijn zoals ze zijn. Waarom? Omdat ze geloven dat het beter kan! Op 23 november aanstaande worden dé vier Challengers van 2016 uitgedaagd om een pitch te houden tijdens de negende editie van de Sprout Challengerday. Daarbij kan er uiteindelijk natuurlijk maar één de winnaar zijn. En wij laten ons niet kennen…

Sprout Challenger van het Jaar

De messen zijn geslepen. Een vermelding in de Challenger50 is, naast een grote eer, een behoorlijke challenge op zich. Vijftig ondernemers die een goed idee hebben uitgewerkt tot een bedrijfsconcept. Vijftig challengers die de gevestigde orde uitdagen. Vijftig bedrijven die strijden om de titel ‘Challenger van het Jaar’. Ambitieus, overtuigd van hun concept en tanden erin vastbijtend, zullen de ondernemers stuk voor stuk proberen om Challenger van het Jaar te worden. En dat doet Payt natuurlijk ook!

Stem op Payt!

Vindt u ook dat Payt Challenger van het Jaar moeten worden? U kunt ons daar een handje bij helpen. Dat doet u door naar de website van Sprout te gaan en ons uw (Facebook-)stem te geven. Krijgen we de meeste stemmen, dan zijn we verzekerd van een plekje in de finale. Met die wildcard van het publiek mogen wij dan, samen met drie andere finalisten, gegarandeerd pitchen voor de vakjury tijdens Challengerday 2016. Helpt u ons mee?

Stem op Payt!