Payt wint de Startup050 City of Talent Award

Foto van twee mannen die op een bank zitten en elkaar de hand schudden

Share this article

Sander Kamstra
Geschreven door Sander Kamstra LinkedIn profile
Sander Kamstra is directeur en één van de oprichters van Payt. Hij is ondernemer in hart en nieren. En werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om succes te boeken. Door de juiste prioriteiten te stellen en slimme keuzes te maken.

Op donderdag 17 september zijn wij de gelukkige winnaar geworden van de Startup050 City of Talent verkiezing. Het initiatief van SMC050 en Holland WebWeek Groningen biedt veelbelovende jonge bedrijven in Groningen een groot podium. Wij zijn erg trots dat wij deze Award in ontvangst hebben mogen nemen.

GRONINGEN - Het bedrijf Payt is donderdagavond uitgeroepen tot de beste Groningse start-up die het internet wil bestormen.

Payt stelt via internet bedrijven in staat de betalingen van klanten te regelen. Ook de lastige klanten, waardoor dure incassobureaus niet meer nodig zijn.

Uitgekiende strategie Het bedrijf met dertien werknemers maakte indruk op de jury door een uitgekiende strategie. Die leverde al 6.000 klanten op.

Volgens directeur Merijn Stapert van Payt is er grote behoefte aan zijn product. De jury zag wel uitdagingen voor de internationale expansie omdat in het buitenland andere regels gelden voor incasso’s, maar die moeilijkheden zijn te overzien. Stapert mocht behalve een grote bokaal ook een cheque van 2.500 euro in ontvangst nemen.

Lees meer op NU.nl Lees meer op RTV Noord

Tags:

Gerelateerde artikelen

Payt wint 'New Collections Software Team of the Year' in Dublin
Het hele Payt team was zeer vereerd dat ze genomineerd waren en nu erg blij dat ze de Award 'New Collections Software Team of the Year' hebben gewonnen tijdens de Credit Team Awards die plaatsvonden in Dublin op 12 november.
Foto van een kantoor waar mensen achter de computer aan het werk zijn
Payt is Sprout Challenger
Na de Beste Start-up van Groningen en Rising Star van Deloitte Fast50 is Payt genomineerd als Sprout Challenger 2016. Daar zijn we trots op! Lees hier meer.
Foto van een kantoor waar mensen aan het werk zijn achter een computer
Payt genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2013
Payt is genomineerd voor de Accenture Innovation Awards 2013. Een jaarlijkse wedstrijd voor de meest innovatieve producten of diensten. Lees hier meer.