Op donderdag 17 september zijn wij de gelukkige winnaar geworden van de Startup050 City of Talent verkiezing. Het initiatief van SMC050 en Holland WebWeek Groningen biedt veelbelovende jonge bedrijven in Groningen een groot podium. Wij zijn erg trots dat wij deze Award in ontvangst hebben mogen nemen.

GRONINGEN - Het bedrijf Payt is donderdagavond uitgeroepen tot de beste Groningse start-up die het internet wil bestormen.

Payt stelt via internet bedrijven in staat de betalingen van klanten te regelen. Ook de lastige klanten, waardoor dure incassobureaus niet meer nodig zijn.

Uitgekiende strategie Het bedrijf met dertien werknemers maakte indruk op de jury door een uitgekiende strategie. Die leverde al 6.000 klanten op.

Volgens directeur Merijn Stapert van Payt is er grote behoefte aan zijn product. De jury zag wel uitdagingen voor de internationale expansie omdat in het buitenland andere regels gelden voor incasso’s, maar die moeilijkheden zijn te overzien. Stapert mocht behalve een grote bokaal ook een cheque van 2.500 euro in ontvangst nemen.

Lees meer op NU.nl Lees meer op RTV Noord