Help uw klanten met slimme financiën

Krijgen uw klanten hun facturen makkelijk en op tijd betaald? Word Payt Certified Partner en help uw klanten met een gestructureerd debiteurenproces, zodat zij zich vol op hun onderneming kunnen richten. Verbreed uw dienstverlening naar uw klanten met implementatie en gebruik van Payt, zelfs als gewenst uitvoering van debiteurenbeheer van uw klant.

Meer weten?

Download de leaflet
Onder andere deze accountants

maken gebruik van het partnerprogramma van Payt

Volledig automatisch debiteurenbeheer

Payt automatiseert het debiteurenproces van uw klant en uw klant behoudt de volledige controle. Een gestructureerd proces zonder zorgen, met behoud van Personal contact.

Meer tijd voor ondernemen

Payt herinnert de debiteuren van uw klant geautomatiseerd aan openstaande facturen, zodat uw klant zich kan focussen op belangrijkere zaken. Beter voor uw klant en voor de relatie met de debiteuren.

Snellere betalingen

Communicatie en continuïteit zijn essentieel voor beter betaalgedrag. Payt brengt structuur in het debiteurenbeheer van uw klant en faciliteert de dialoog met debiteuren.

Meer weten?

Download de leaflet

“Als vooruitstrevend kantoor spelen we graag in op nieuwe ontwikkelingen. Gebruik maken van Payt levert ons een volledig geautomatiseerd debiteurenbeheer op en een versnelde cashflow. Daarmee maken we een grote efficiëntieslag. Ook voor onze klanten heeft het gebruik van Payt voordelen: sneller en eenvoudig debiteurenbeheer, volledig automatisch, meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie in een online omgeving.”

Steef Visser, partner & accountant bij Visser & Visser

Payt Certified Partners profiteren van deze voordelen

Verbreed uw dienstverlening met een strategisch element

Aanbieden van debiteurenbeheer past naadloos in de vernieuwde dienstverlening die u als accountant tegenwoordig wilt bieden.

Goede begeleiding

Als partner kunt u uw klant, met de kennis die u heeft van Payt en de financiële situatie van uw klant, goed adviseren over de invoering en het gebruik van Payt.

Premium support

Certified partners kunnen rechtstreeks communiceren met Payt via een premium supportkanaal.

Meer weten?

Download de leaflet

Beter Betaald voor uw kantoor en voor uw klanten

Gemiddeld moest de accountancybranche in het vierde kwartaal van 2019 6 dagen langer wachten op betaling dan de gestelde betaaltermijn. U kunt degene zijn die uw kantoor - en uw klanten - beter betaald laat krijgen.

Lees in onze informatieve leaflet hoe u dit voor elkaar kunt krijgen.

Download de leaflet

“We gebruiken de software van Payt zelf al geruime tijd en zijn er enthousiast over. Het contact is prettig, net als de samenwerking, waarbij Payt actief meedenkt. Als partner van Payt geven we nu ook onze klanten hoogwaardig advies over debiteurenbeheer en automatisering hiervoor. Onze klanten krijgen daardoor sneller betaald.”

Arjan Schipperus, RS Finance

Lees in onze leaflet alle mogelijkheden en voorwaarden van het programma

Velden met * zijn verplicht