Slim beheer van uw debiteurenproces

Visser en Visser introduceert nieuwe dienst voor klanten

Facturen sneller betaald krijgen, meer inzicht in uw debiteuren en een betere cashflow? Visser en Visser helpt u graag bij een slim debiteurenproces met gebruik van de software van Payt. Krijg sneller betaald en houd meer tijd over voor belangrijkere zaken!

Meer weten?

Download de leaflet

Payt helpt u beter betaald te krijgen

Volledig automatisch debiteurenbeheer

Communicatie en continuïteit zijn essentieel voor beter betaalgedrag. Payt brengt structuur in uw debiteurenbeheer en faciliteert de dialoog met uw klanten.

Meer tijd voor ondernemen

Payt herinnert uw klanten geautomatiseerd aan openstaande facturen, zodat u zich kunt focussen op belangrijkere zaken. Beter voor u en voor de relatie met uw klanten!

Krijg sneller betaald

Wanneer u Payt gebruikt, krijgt u sneller betaald. Soms tot wel 30% lager openstaand saldo. En dat geeft u de ruimte om door te groeien.

Meer weten?

Download de leaflet

Visser en Visser is Payt Certified Partner

Visser en visser is Payt Certified Partner. Zij staan als accountant en vertrouwd gezicht voor u klaar voor implementatie, beheer en support. Omdat zij u en uw onderneming kennen, leveren ze maatwerk. Ze zorgen ervoor dat uw ERP-, facturatie- of boekhoudsoftware met Payt gekoppeld wordt.

Meer weten?

Download de brochure

Velden met * zijn verplicht