De voordelen van de credit management software van Payt

Wij ondersteunen u met uw credit management via de meest complete credit management software die er op dit moment bestaat. Niet alleen automatiseren wij handmatige handelingen die u veel tijd besparen. Wij bieden u een concreet opvolgingstraject van facturen, desnoods tot de deurwaarder. Maar misschien wel het belangrijkste aspect van onze software is het communicatieplatform waarmee u binnen uw organisatie, maar vooral ook met uw klanten kunt communiceren en alle communicatie automatisch vastlegt. Wij bieden u daarnaast inzicht in hoe uw klanten u betalen. Met allerlei slimme standaardrapportages en de mogelijkheid om zelf uw rapportages samen te stellen. En met al deze kennis, kunt u uw openstaande facturen ook nog eens bijzonder goedkoop voorfinancieren. Bent u geïnteresseerd?
De voordelen van de credit management software van Payt

Inzicht in uw situatie op detailniveau

U ziet in één oogopslag wat het openstaande saldo is, in welke fase een factuur zich begeeft en welke facturen actie vereisen. Debiteuren kunnen een bericht over een factuur sturen, alles vastgelegd in ieder factuurdossier. Managementrapportages uitdraaien of een dossier overdragen aan een deurwaarder? U beschikt over de middelen om het met een druk op de knop te regelen.

Automatisch factureren en herinneren

Met Payt herinnert u uw debiteuren op structurele basis aan openstaande facturen. Dat zorgt voor continuïteit in het debiteurenproces en beter betaalgedrag van uw klanten: zij weten immers precies wanneer ze een factuur of herinnering van u ontvangen. U bepaalt zelf het proces, de doorlooptijd en de manier waarop u een klant herinnert aan de openstaande factuur. Wilt u een traject tussentijds pauzeren, stopzetten of een betalingsregeling treffen? Ook dat regelt u met Payt Software met een druk op de knop.

In dialoog met uw klant

Payt brengt structuur in de communicatie met uw debiteuren. Heeft uw klant een vraag of opmerking over de factuur? Dan faciliteert het platform van Payt de dialoog door u de mogelijkheid te bieden, om op factuurniveau met uw klanten te communiceren. Dat stelt u in staat om te achterhalen waarom een klant zijn of haar factuur niet betaalt en daar adequaat op te reageren. Hoe lager de drempel om te communiceren, hoe sneller dat gebeurt. Communicatie leidt meestal snel tot een oplossing waarmee zowel u als uw klant mee uit de voeten kan.

Maak credit management weer leuk.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. Get it. Payt.

Lager openstaand saldo

Duidelijkheid, betaalgemak en continuïteit in het debiteurenproces zorgen voor beter betaalgedrag van uw klanten. Daardoor realiseert u gemiddeld een 30% lager openstaand saldo, betere cashflow en hoge liquiditeit met Payt creditmanagement software.

Controle over uw debiteuren

Wilt u een herinneringstraject tussentijds pauzeren of stopzetten, bijvoorbeeld omdat u een afspraak met uw klant heeft gemaakt? Dat kan. U behoudt de volledige controle over het debiteurenproces met creditmanagement software van Payt.

Waarschuwing op zakelijke debiteuren

In samenwerking met Graydon waarschuwen wij u als een zakelijke debiteur verslechtert in zijn kredietwaardigheidsscore. U ziet dit direct op uw dashboard. Zodoende kunt u voorkomen zaken te doen met potentiële wanbetalers, of een alternatief betaalplan opstellen. Dat is het gemak van de creditmanagement software van Payt.

Notities en agendafunctie

Een (bel)notitie vastleggen, een reminder ontvangen als een factuur verloopt of een aantekening maken voor een collega: de notitie- en agendafunctie helpt u hierbij.

Partner koppelingen

Of u nu gebruik maakt van een boekhoudpakket, administratiesoftware of een facturatieprogramma: Payt Software koppelt met nagenoeg alle softwareaanbieders.

Realtime rapportages

Via Payt heeft u altijd toegang tot standaardrapportages. Zo ziet u in één oogopslag het openstaande debiteurensaldo, de status van facturen en welke facturen actie vereisen. Uiteraard kunt u ook uw eigen rapportages maken via uw eigen rapportagesoftware.

Persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd wat Payt voor uw organisatie kan betekenen? We vertellen het u graag in een persoonlijk adviesgesprek.