bullhorn file-text money suitcase search-plus cogs gavel calendar-o users comments pencil-square-o

Facturen sneller en eenvoudiger betaald krijgen?

Hoofdsponsor van FC Groningen

Ontdek de voordelen van Payt debiteurenbeheer

Dialoog

Terwijl Payt uw klanten automatisch herinnert aan openstaande facturen, kunt u zich richten op de inhoudelijke vragen van uw klanten. Beter voor u en beter voor de klantrelatie!

Automatisering

Efficiënt debiteurenbeheer leidt tot beter betaalgedrag van uw klanten. Stuur eenvoudig en volledig geautomatiseerd herinneringen via Payt. Zo houdt u volledige controle over uw debiteurenbeheer.

Sneller betaald

Door uw debiteurenbeheer professioneel in te richten, worden uw facturen ook sneller betaald. Bovendien signaleert u sneller of en wat er mis is met uw factuur.

Factureren

Maak uw facturen aan zoals u gewend bent in uw eigen facturatie- of boekhoudpakket, om vervolgens via het online dashboard van Payt de status van de facturatie te volgen.

Zo kunt u de factuur via Payt versturen, controleren welke facturen zijn voldaan, maar ook op factuurniveau de vragen van klanten beantwoorden met behulp van de communicatiemogelijkheden in het platform. Betaalt een klant niet binnen de door u gestelde betaaltermijn? Dan stuurt u via Payt eenvoudig en geautomatiseerd een herinnering. Liever gebruikmaken van onze automatische incassofunctionaliteit? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Zo werkt het Aanvragen

Herinneren

Het sturen van herinneringen aan klanten is een onaangename en tijdrovende klus. Payt automatiseert deze klus voor uw organisatie.

U stelt zelf de doorlooptijd van facturen en herinneringen in. Payt verstuurt vervolgens automatisch een herinnering als de betaaltermijn is verstreken.

U kunt het herinneringsproces pauzeren of stopzetten wanneer u maar wilt. Ook kunt u via het platform blijven communiceren met uw klant en voert u een eventuele betalingsregeling eenvoudig in. Dat vergoot het inzicht in en daarmee de controle over uw debiteurenproces. Alle facturen en herinneringen, correspondentie en betalingen worden bovendien opgenomen in een online dossier, dat de klant zelf ook kan inzien.

Zo werkt het Aanvragen

Incasso

Betaalt een klant niet, ondanks meermaals herinneren? Dan kunt u het debiteurentraject eenvoudig en voor slechts € 19,95 per zaak opvolgen met een geautomatiseerd incassotraject.

Via Payt start u een incassozaak, waarna wij uw klant op verschillende manieren en meerdere momenten op de openstaande facturen wijzen. De manier waarop, dat bepaalt u zelf: van digitale en telefonische herinneringen tot fysieke post, het is allemaal mogelijk via Payt. Het aangename van Payt is dat u de wettelijke incassokosten van minimaal €40,- en maximaal €6.775,- zelf mag behouden. Vindt u de relatie met uw klant belangrijker? Dan kunt u er ook voor kiezen om de incassokosten kwijt te schelden.

Ook in het incassotraject is communicatie met uw klant belangrijk. Daarom biedt Payt ook hier uitgebreide communicatiemogelijkheden. Is het incassotraject van Payt afgerond, maar heeft de schuldenaar de openstaande facturen nog niet betaald? Dan kunt u met het dossier van Payt een gerechtelijk incassotraject starten.

Online Incasso

Heeft u uw debiteurenbeheer goed voor elkaar en slechts enkel een slecht betalende klant? Dan kunt u overwegen om zelf een incassozaak te starten via Online Incasso, onderdeel van Payt.

Zo werkt het Aanvragen

Als ICT-dienstverlener stelt Ilionx zich als doel om organisaties succesvoller te maken met behulp van kennis, ervaring, diensten en oplossingen. Payt helpt ons succesvoller te zijn in ons debiteurenproces. Door Payt is ons hele debiteurenbeheer gedigitaliseerd. Urenstaten, facturen, herinneringen en aanmaningen worden automatisch per e-mail en post verstuurd.

- Edwin Coppen

Meer klantverhalen