Debiteurenbeheer uitbesteden

Openstaande facturen? Laat de software van Payt voor uw werken!

Als u veel tijd kwijt bent aan facturen opvolgen, dan kan uw debiteurenbeheer uitbesteden als een goede optie klinken. Een externe partij neemt uw facturering over. Maar weet deze ook wat er tussen u en uw klant speelt? Kan deze partij inhoudelijke vragen beantwoorden en de klantrelatie behouden?

Wij hebben de oplossing in huis: u regelt het namelijk helemaal zelf met de slimme software van Payt. Payt automatiseert het facturatie- en opvolgtraject, waarbij u altijd de regie houdt. Payt volgt alle facturen automatisch volgens uw schema op. Zo bespaart u gemiddeld 50% tijd en houdt u grip op uw debiteurenbeheer!

debiteurenbeheer uitbesteden

Ruim 10.000 organisaties & 200+ accountantskantoren vertrouwen dagelijks op Payt.

Grip op en overzicht over niet betaalde facturen

In tegenstelling tot debiteurenbeheer uitbesteden krijgt u met Payt zélf grip op het opvolgingstraject. In de software van Payt heeft u in overzicht over het openstaande saldo, de fases van opvolging en waar actie nodig is. Bij uw debiteurenbeheer uitbesteden heeft een externe partij het overzicht, hoopt u.

Tijd over voor persoonlijke aandacht

Als u uw debiteurenbeheer laat uitbesteden, mist u ruimte voor persoonlijk contact met uw klanten. Door automatische herinneringen heeft u tijd over voor persoonlijke aandacht. En in het automatisch proces is dialoog met uw debiteuren mogelijk. Dit contact ontbreekt als u uw debiteurenbeheer laat uitbesteden.

Snellere betalingen voor een betere cashflow

Uw debiteurenbeheer uitbesteden zorgt niet voor snellere betalingen. Met Payt zorgt u voor een gestructureerd, consequent debiteurenproces, dat tot snellere betalingen leidt. Vaak tot 30% sneller, in tegenstelling tot uw debiteurenbeheer uitbesteden

debiteurenbeheer uitbesteden

50% minder tijd kwijt, 30% sneller betaald krijgen

Uw debiteurenbeheer uitbesteden levert ook meer tijd op. Heeft u nog wel de regie en krijgt u sneller betaald? Met Payt herinnert u uw debiteuren automatisch en consequent aan openstaande facturen. Nabellen hoeft niet meer, waardoor u tot 50% minder tijd aan het debiteurenproces kwijt bent. Tegelijk zorgt een consequent proces dat uw klanten precies weten wanneer ze een factuur of herinnering krijgen. Dat zorgt voor snellere betalingen. Soms wel tot 30%! De tijdsbesparing en snellere betalingen is meer dan wanneer u uw debiteurenbeheer laat uitbesteden.

In plaats van debiteurenbeheer uitbesteden het gemak van geautomatiseerd debiteurenbeheer uitproberen?

debiteurenbeheer uitbesteden

Een incassotraject met oog voor de persoonlijke relatie

Binnen het debiteurenbeheer uitbesteden worden incassotrajecten vaak uit automatisme uitbesteed aan incassobureaus. Ook nog op basis van no cure no pay. Maar dat legt de nadruk op het innen van de factuur. Het gaat voorbij aan de relatie die u met uw klant hebt. In Payt start u eenvoudig na het herinneringstraject zelf een minnelijk incassotraject. U behoudt de regie en beschikt over een volledig dossier. U start het traject tegen een vast bedrag bij Payt, anders dan de hoge kosten wanneer uw uw debiteurenbeheer laat uitbesteden. Incassokosten die u wettelijk gezien in rekening mag brengen bij uw klant, houdt u zelf. Of u kunt ze uw klant kwijtschelden, wat helpt bij de klantrelatie!

debiteurenbeheer uitbesteden

Automatisering inclusief persoonlijke dialoog

Bij het uitbesteden van debiteurenbeheer bent u alsnog tijd kwijt aan het beantwoorden van inhoudelijke vragen. Dat kan slimmer én met meer grip op uw eigen debiteurenproces! De software van Payt brengt structuur in uw communicatie over facturen en betalingen met uw debiteuren. Het consequent herinneren van facturen en continue communicatie zorgen voor meer duidelijkheid bij uw klanten. Heeft uw klant toch een vraag of opmerking over de factuur? In Payt kunt u op factuurniveau met uw klant de dialoog aan gaan. Uw klant kan hier reacties achterlaten en u kunt hier ook reageren. Zo lost u vragen en redenen waarom de factuur nog niet betaald is, sneller op.

Brochure downloaden

Meer weten over wat Payt voor uw debiteurenbeheer kan betekenen? Download onze brochure

Velden met * zijn verplicht