Ontdek het gemak van de factoring software van Payt

Payt automatiseert het factoring van uw organisatie. Volledig geautomatiseerd facturen en herinneringen sturen.
Ontdek het gemak van de factoring software van Payt

Inzicht in uw factoring

Payt automatiseert het factoring van uw organisatie, van eerste factuur tot laatste aanmaning. Zo krijgt u weer grip op uw factoring. U ziet in één oogopslag wat het openstaande saldo is, in welke fase van het facturatieproces een klant zich begeeft en welke facturen actie vereisen. Managementrapportages uitdraaien of een dossier overdragen aan een deurwaarder? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Automatisch factureren en herinneren

Met Payt herinnert u uw debiteuren op structurele basis aan openstaande facturen. Dat zorgt voor continuïteit in het debiteurenproces en beter betaalgedrag van uw klanten: zij weten immers precies wanneer ze een factuur of herinnering van u ontvangen. U bepaalt zelf het proces, de doorlooptijd en de manier waarop u een klant herinnert aan de openstaande factuur. Wilt u een traject tussentijds pauzeren, stopzetten of een betalingsregeling treffen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden binnen debiteurenbeheer van Payt.

In dialoog met uw klant

Payt brengt structuur in de communicatie met uw debiteuren. Zo zorgt de continuïteit van de correspondentie voor duidelijkheid. Heeft uw klant een vraag of opmerking over de factuur? Dan faciliteert het communicatieplatform van Payt de dialoog, door u de mogelijkheid te bieden om op factuurniveau met uw klanten van gedachten te wisselen. Dat stelt u in staat om te achterhalen waarom een klant zijn of haar factuur niet betaalt en daar adequaat op te reageren.

Maak factoring weer leuk.

Wat u ook maakt, wat u ook levert. Get it. Payt.

Lager openstaand saldo

Duidelijkheid en continuïteit in het debiteurenproces zorgen voor beter betaalgedrag van uw klanten. Daardoor realiseert u een lager openstaand saldo, betere cashflow en hoge liquiditeit met Payt factoring.

Factoring controle

Wilt u een traject tussentijds pauzeren of stopzetten, bijvoorbeeld omdat u een afspraak met uw klant heeft gemaakt? Dat kan. U behoudt de volledige controle over het debiteurenproces met factoring van Payt.

Custom flows

Met Payt factoring bepaalt u zelf de flows van uw debiteurenproces. Zo beslist u bijvoorbeeld wat de doorlooptijd moet zijn van facturen en via welke kanalen uw klant herinnerd moet worden aan openstaande facturen.

Notities en agendafunctie

Een (bel)notitie vastleggen, een reminder ontvangen als een factuur verloopt of een aantekening maken voor een collega: de notitie- en agendafunctie helpt u hierbij.

Partner koppelingen

Of u nu gebruikmaakt van een boekhoudpakket, administratiesoftware of een facturatieprogramma: Payt factoring koppelt met nagenoeg alle softwareaanbieders.

Realtime rapportages

Via Payt heeft u altijd toegang tot realtime rapportages. Zo ziet u in één oogopslag het openstaande debiteurensaldo, de status van facturen en welke facturen actie vereisen.

Persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd wat Payt voor uw organisatie kan betekenen? We vertellen het u graag in een persoonlijk adviesgesprek.