Als ondernemer wilt u de vrijheid hebben om uw bedrijf te laten groeien. Plannen maken én uitvoeren, ongehinderd door financiële barrières. Worden uw groeiplannen bemoeilijkt door een beperkte financiële ruimte? Via Payt kunt u, met behulp van slim debiteurenbeheer, geld vrijmaken voor groei.

Betaalgedrag van klanten

Doordat u gebruikmaakt van Payt, is er veel informatie beschikbaar over het betaalgedrag van uw klanten. Door een interessante samenwerking met New10, kunt u deze informatie inzetten voor een flexibel krediet. Via New10 kunt u uw openstaande facturen financieren tegen een aantrekkelijke rente van 5 tot 7%. Wij financieren uw debiteuren en u krijgt de ruimte om datgene te doen waar u het beste in bent: ondernemen.

Zo werkt het

Via de Payt applicatie kunt u in het tabblad ‘financiering’ te allen tijde een indicatief financieringsaanbod inzien. Dit indicatieve aanbod is gebaseerd op het betaalgedrag van uw debiteuren.

Berekening financieringsruimte

Dagelijks passen we het financieringsaanbod aan, door de dekking per factuur te bepalen. De berekening van het aanbod verloopt volledig geautomatiseerd en is gebaseerd op alle (deels) openstaande facturen, met uitzondering van gepauzeerde facturen, achterstallige facturen en een correctie voor creditfacturen.

U kunt op ieder gewenst moment een financiering van uw openstaande facturen aanvragen. Bij de aanvraag levert u de volgende gegevens aan:

  • Meest recente definitieve jaarrekening
  • Overzicht bij- en afschrijvingen zakelijke rekening van de afgelopen 15 maanden (een MT940 bestand)
  • Overzicht aandeelhouders en organisatiestructuur

Financiering binnen één werkdag

Op basis van de door u aangeleverde gegevens beoordeelt New10 binnen een werkdag of u in aanmerking komt voor debiteurenfinanciering. Voldoen uw gegevens aan de vereisten? Dan ontvangt u van ons een definitief aanbod. Op het moment dat het aanbod u aanspreekt, ondertekent u de contracten digitaal, stuurt u de identificatiegegevens van de directeur(en) en geeft u het onderpand vrij op uw debiteuren. De volgende dag staat het flexibel krediet voor u klaar. Vervolgens kunt u uw financiering dagelijks terugbetalen of een aanvullend bedrag (tot aan de limiet) opnemen. Snel, eenvoudig & voordelig!