Financiering

Als softwareleverancier in de financiële branche kijken we bij Payt voortdurend naar nieuwe kansen in de markt en onderzoeken we continu hoe we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Een van de nieuwste diensten waar we op dit moment hard aan werken, is de mogelijkheid om uw openstaande facturen tegen een aantrekkelijke rente voor te financieren.

Betaalgedrag van klanten

Op het moment dat u gebruikmaakt van Payt, beschikt u over veel interessante klantinformatie. Zo is de data over het betaalgedrag van klanten reuze interessant; data die ligt opgeslagen in de database van Payt. Door middel van een interessante samenwerking met onze partner, kunt u deze data binnenkort op een aantrekkelijke manier gebruiken voor uw eigen financiering.

Zo werkt het

Op het moment dat het betaalgedrag van uw klanten bekend is, dan weet een bank waar zij aan toe is. Als de situatie gunstig is, zou u een groter percentage moeten kunnen lenen van het openstaande factuurbedrag, tegen een lagere rente. Dit is exact het idee dat Payt samen met New10 heeft uitgewerkt. Vanaf het voorjaar van 2018 kunt u uw openstaande facturen via Payt voorfinancieren. Zo kunt u uw werkkapitaal verbeteren tegen een zeer aantrekkelijk rentepercentage. Bovendien bieden wij u alle mogelijkheden om het geleende bedrag zo beperkt mogelijk te houden.

Nieuwsgierig? Wij vertellen u er graag meer over. Klik hier om u aan te melden voor onze nieuwsbrief en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Liever direct meer weten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Meer functionaliteiten

Persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd wat Payt voor uw organisatie kan betekenen? We vertellen het u graag in een persoonlijk adviesgesprek.