Onbekenden van elkaar zijn we zeker niet. Sinds de oprichting van Payt sponsoren we FC Groningen. Zo waren de stoelen en de uitingen op de dug-outs diverse seizoenen voorzien van het Payt logo. Daarnaast zijn we zeer tevreden shirtsponsor geweest tijdens de halve finale en KNVB-bekerfinale van 2015. De samenwerking tussen Payt en FC Groningen is altijd succesvol geweest en dat maakt de stap naar het hoofdsponsorschap dan ook een logische. De positieve sfeer van plezier maken en relaties leggen, zetten we graag voort in de tijd dat we hoofdsponsor zijn van de Trots van het Noorden.

Directeur Sander Kamstra over het sponsorschap van FC Groningen: “Ik spreek namens het hele team van Payt als ik zeg dat wij er bijzonder trots op zijn dat we hoofdsponsor kunnen en mogen zijn van FC Groningen. Kunnen, omdat we nog een relatief jong bedrijf zijn en nu al in staat zijn deze grote stap te zetten. Mogen, omdat FC Groningen een A-merk is waarmee wij ons graag identificeren. Het imago van FC Groningen sluit uitstekend aan bij de nuchtere kijk op zaken die ook Payt kenmerkt. Wij hopen dat het succes van FC Groningen met Payt op de voorkant van het shirt net zo groot zal zijn als op de achterkant ervan tijdens de bekerfinale van 2015!”

Zakelijk netwerk

Het hoofdsponsorschap bij FC Groningen is voor Payt een geweldige kans om ook het zakelijke netwerk van de club te overtuigen van het gemak van Payt. Payt automatiseert het debiteurenbeheer van organisaties. Dat houdt in dat we de dialoog met uw klanten faciliteren en volledig geautomatiseerd facturen en herinneringen sturen, met behoud van persoonlijk contact. Zo zorgen we voor snellere betalingen en rust in uw organisatie. Of u nu horloges maakt of oormarkers voor rundvee produceert: Get it. Payt.