Het uitgebreide scala aan functionaliteiten dat we in Payt aanbieden, maken en leveren we uiteraard niet alleen. Daar zijn veel bedrijven bij betrokken. Hiervan willen we er een aantal benoemen omdat ze een belangrijke rol spelen in onze software.

New10

Via de samenwerking met New10 kunt u facturen financieren tegen een aantrekkelijke rente van 5% tot 7% op jaarbasis.

Lees meer

Floryn

Snelle beoordeling en schakelen, binnen 24 uur geld op de rekening bij kredieten tot 150K, hierna 48 uur

Lees meer

Pay

Pay verwerkt veel iDEAL-transacties voor Payt en deze samenwerking is dan ook erg nauw. Zo boeken wij iDEAL betalingen rechtstreeks van debiteur naar klant zodat afletteren een peuleschil is.

Lees meer

Mollie

Mollie verwerkt al jaren iDEAL-transacties voor Payt. Maar ook automatische incassofunctionaliteit hebben wij gezamenlijk toegevoegd.

Lees meer

BPM Software

BPM verzorgt al jaren geautomatiseerde koppelingen tussen boekhoudpakketten die niet tot onze standaardkoppelingen behoren en Payt. Wij brengen u graag in contact met BPM voor welke integratie dan ook.

d-Basics

d-Basics kent zo langzamerhand alle softwarebedrijven in Nederland en heeft overal koppelingen voor klaar liggen. Wij brengen u graag in contact met d-Basics voor het leggen van een koppeling.

Aangetekend Mailen

Aangetekend Mailen verstuurt voor ons aangetekende e-mails. Veel betrouwbaarder dan aangetekende poststukken en bovendien veel goedkoper.