Het uitgebreide scala aan functionaliteiten dat we in Payt aanbieden, maken en leveren we uiteraard niet alleen. Daar zijn veel bedrijven bij betrokken. Hiervan willen we er een aantal benoemen omdat ze een belangrijke rol spelen in onze software.

Graydon

Voorkom slechte debiteurenposities door kredietscores op uw actieve zakelijke klanten

Naast het gestructureerd opvolgen van uw openstaande vorderingen kunt u uw administratie ook verrijken met debiteureninformatie van Graydon. Zo wordt u gewaarschuwd als de kredietwaardigheid van een debiteur verslechtert.

Graydon heeft een rijke ervaring in het bieden van bedrijfsoplossingen om risico’s te minimaliseren en opportuniteiten te maximaliseren. Dit realiseren we door ondernemingen specifieke zakelijke informatie aan te leveren. Graydon is rotsvast overtuigd van de kracht van transparantie. Openheid leidt tot vertrouwen tussen zakenpartners. Maak kennis met onze geschiedenis, missie en visie.

Kredietwaardigheidswijzigingen op uw dashboard

Wij informeren u dagelijks over wijzigingen in de kredietwaardigheid van uw zakelijke debiteuren. Dat doen wij via het dashboard zodat u het niet kunt missen.

Prospects beoordelen

Om het risico te verlagen dat u zaken zult doen met een nieuwe klant die u niet gaat betalen, bieden wij via Graydon ook uitgebreide kredietrapporten aan. Zo heeft u een duidelijk document van een externe partij op basis waarvan u bijvoorbeeld speciale betalingscondities kunt bespreken.

Contactgegevens Debiteuren

Als u in uw boekhoudpakket geen KvK-nummer heeft ingevoerd van uw debiteuren, dan kan het voorkomen dat er meerdere mogelijkheden zijn wie uw debiteur is. Wij zullen u in dat geval de best mogelijke suggestie doen op uw debiteurenkaart. We zullen ook suggesties doen voor NAW en telefoonnummer als Graydon andere informatie heeft dan uw informatie. Het zijn slechts suggesties, dus u bepaalt of u ze overneemt in uw boekhoudpakket. Uiteindelijk leidt betere klantinformatie tot een beter bereik en dus een lager openstaand saldo.

New10

Via de samenwerking met New10 kunt u facturen financieren tegen een aantrekkelijke rente van 5% tot 7% op jaarbasis.
Lees meer

Floryn

Snelle beoordeling en schakelen, binnen 24 uur geld op de rekening bij kredieten tot 150K, hierna 48 uur
Lees meer

PAY.

PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden.

In de betaalwereld die constant innoveert, is het hun taak om jou compleet te ontzorgen op het gebied van online én offline betalingsverwerking. Als Payment Service Provider denkt PAY. graag met je mee. Ze faciliteren niet alleen betalingen, maar stellen ook het creëren van een zo soepel en veilig mogelijke omnichannel (ver)koopervaring centraal.

Of dit nou online (webshop), offline (pinterminals in fysieke winkels) middels in-app betalingen of QR codes is - PAY. verwerkt online en offline betalingen voor iedere klant. De organisatie zorgt voor de juiste afhandeling van de betaling, zodat jij je volledig kunt richten op het ondernemen.

PAY. maakt betalen vanzelfsprekend!

Lees meer

Mollie

Mollie verwerkt al jaren iDEAL-transacties voor Payt. Maar ook automatische incassofunctionaliteit hebben wij gezamenlijk toegevoegd.
Lees meer

Aangetekend Mailen

Aangetekend Mailen verstuurt voor ons aangetekende e-mails. Veel betrouwbaarder dan aangetekende poststukken en bovendien veel goedkoper.

BPM Software

BPM verzorgt al jaren geautomatiseerde koppelingen tussen boekhoudpakketten die niet tot onze standaardkoppelingen behoren en Payt. Wij brengen u graag in contact met BPM voor welke integratie dan ook.

d-Basics

d-Basics kent zo langzamerhand alle softwarebedrijven in Nederland en heeft overal koppelingen voor klaar liggen. Wij brengen u graag in contact met d-Basics voor het leggen van een koppeling.

Blue People IT

Haal het maximale uit uw Exact-oplossing met de debiteurensoftware van Payt. Blue People IT helpt u bij slim debiteurenbeheer met gebruik van de software van Payt. Onze adviseurs helpen u bij de inrichting van het proces en bij het maken van de financiële keuzes. Het automatische debiteurenbeheer wordt afgestemd op uw bedrijfsspecifieke situatie.
Lees meer