Iedereen is om; collega’s én ouders

Door de slimme cloud software van Payt te koppelen aan KidsVision, krijgt u uw facturen sneller en eenvoudiger betaald. Zónder dat u de dialoog met uw klanten verliest!

De software van Payt automatiseert uw debiteurenbeheer. Het resultaat: eenvoudiger factureren, snellere betalingen, ruimte voor persoonlijk contact en een betere cashflow.

Dynamiek in de kinderopvangbranche

Iedere factuur is weer anders. Dat geldt zeker voor de kinderopvangbranche. Persoonlijke omstandigheden binnen uw klantenkring brengen op dagbasis wijzigingen voort. Zo is geen dag of betaling hetzelfde.

Bij Payt kennen we het klappen van de zweep en weten we waar de uitdagingen voor de kinderopvangbranche liggen daar waar het aankomt op debiteurenbeheer. Automatisering is de sleutel. Zo worden herinneringen bijvoorbeeld automatisch verzonden in geval betalingstermijnen worden overschreden.

Over de koppeling van KidsVision met Payt

Samenwerken met partners en het bouwen van integraties met andere systemen. Dit verrijkt de software van KidsVision en verhoogt uw gebruiksgemak. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dubbel werk of het steeds opnieuw moeten inloggen in andere systemen.

Payt is de partner van KidsVision op het gebied van debiteurenbeheer. Payt ondersteunt al vele honderden organisaties met hun debiteurenbeheer. Dat doet zij met veel succes en een zeer hoge klanttevredenheid.

De klanten van Payt variëren van kleine tot grote organisaties. Het bedrijf mag bovendien meerdere organisaties in de kinderopvang tot haar klantenkring rekenen.

KidsVision - professionele software voor kinderopvang

Professionele kinderopvang vraagt om doordachte bedrijfssoftware. Wij hebben in de kinderopvang gewerkt en op basis van die ervaring KidsVision gebouwd. KidsVision is gebaseerd op Microsoft Dynamics Navision en sluit naadloos aan op uw werkzaamheden. Dat spaart tijd en geld.

KidsVision is volledig in de cloud beschikbaar. U kunt overal en altijd bij uw gegevens en betaalt per gebruiker per maand. U speelt makkelijker in op veranderende regelgeving en groeit met de markt mee. Kies voor KidsVision, de totaaloplossing van mensen die uw werk uit ervaring kennen.