Slimme cloud software voor efficiënt debiteurenbeheer

gekoppeld aan uw vertrouwde omgeving van KindPlanner

Heeft u met honderden of zelfs duizenden facturen per jaar nog het overzicht over niet-betaalde facturen of stornaties? Houd grip op uw debiteurenbeheer met de software van Payt, gekoppeld aan uw vertrouwde omgeving van KindPlanner.

Meer weten?

Download brochure

Beheer probleemloos facturen en zorg dat ze beter betaald worden

Een naadloze samenwerking tussen KindPlanner en Payt

Debiteurenbeheer

Een gestructureerd debiteurenproces zonder zorgen, met behoud van Personal contact. Volg facturen probleemloos en vriendelijk op. Payt regelt het.

Gekoppeld aan KindPlanner

Payt is gekoppeld aan uw vertrouwde omgeving van KindPlanner; facturen uit KindPlanner belanden automatisch voor opvolging in Payt.

Financiering

Te veel facturen openstaan waardoor uw cash flow in gevaar komt? Payt regelt voorfinanciering van facturen op een nette manier.

Meer weten?

Download brochure

“De koppeling tussen KindPlanner en Payt is geweldig. Debiteurenbeheer kost me nauwelijks tijd meer en ouders hebben vanaf het ouderportaal direct inzage in welke facturen open staan. Absoluut een aanrader!”

Dennis Vermeulen - Kinderopvang Njoy

Volledig automatisch

Payt automatiseert het debiteurenproces van uw organisatie en u behoudt de volledige controle. Een herinneringstraject tussentijds pauzeren of stopzetten? Met één klik is het geregeld.

Meer tijd voor uw klanten

Payt herinnert uw klanten geautomatiseerd aan openstaande facturen, zodat u zich op belangrijkere zaken kunt focussen. Beter voor uw klantrelatie en beter voor u!

Krijg sneller betaald

Communicatie en continuïteit in het opvolgingsproces zijn essentieel voor beter betaalgedrag. Payt brengt structuur in uw debiteurenbeheer en faciliteert de dialoog met uw klanten.

Meer weten?

Download brochure

Automatiseren zonder het Personal contact met uw klanten te verliezen

Houd de regie over uw debiteuren strak in handen met automatisering van het proces met Payt. Blijft de betaling uit? Via de software weet u precies om hoeveel facturen het gaat. U kunt via gepersonaliseerde mailtjes andere betaalmogelijkheden - of een betalingsregeling - aanbieden. De communicatie tussen uw klant en uw organisatie over de factuur is er helder terug te vinden en te vervolgen. U behoudt de relatie met uw klanten en bent tegelijk consistent in het opvolgen van facturen.

Hoe werkt het?

De factuur die u aanmaakt in KindPlanner, gaat automatisch naar Payt. Ouders die in het ouderportaal inloggen, zien de status van elke factuur, wat er al betaald is en wat niet. Vanuit daar kunnen ze doorklikken naar de omgeving van Payt, waar ze alle communicatie rondom de factuur vinden. De omgeving van Payt is net als de omgeving van KindPlanner op elk device toegankelijk: smartphone, tablet, laptop en pc.

Meer weten wat Payt voor de financiële gezondheid van uw kinderopvang kan betekenen?

Download de brochure

Velden met * zijn verplicht
Meer vragen? Neem contact met ons op.

Kom in contact