Wij zijn super trots op onze klanten

Samen met onze klanten zorgen we ervoor dat Payt steeds beter wordt. Bekijkt u ook onze cases om te zien hoe onze klanten Payt gebruiken.

Wilt u klant worden? Bel: +31 (0)85-0656744

INDI

“Payt draagt in belangrijke mate bij aan onze klanttevredenheid”, aldus Sybrand Brouwer, directeur en eigenaar van INDI. “Doordat we gebruikmaken van Payt ervaren onze klanten betaalgemak, kunnen ze snel en eenvoudig contact leggen over openstaande facturen en weten ze precies wat ze van INDI kunnen verwachten.”

Bekijk de case

Martini reclamemakers

Henk van der Laan is een klant van het eerste uur. Met zijn bedrijf Martini Reclamemakers maakt hij al sinds begin 2014 gebruik van Payt. In eerste instantie alleen voor het incassotraject. Toen Payt ook het debiteurenbeheer van zijn organisatie kon automatiseren, was Henk er als de kippen bij.

Bekijk de case

Voys

Janneke van der Velde werkt op de ‘Rekenkamer’ van Voys; de financiële afdeling van één van de snelst groeiende bedrijven van Groningen. Ze is zeer te spreken over de gestructureerde workflow die Payt binnen haar organisatie heeft gerealiseerd: “met dank aan Payt zit ons debiteurenbeheer retestrak in elkaar.”

Bekijk de case

Afier Accountants

Afier Accountants bedient haar klanten met hoogwaardige dienstverlening en een persoonlijke benadering. “Daarom gebruiken we Payt en daarom bevelen we de dienstverlening ook aan onze klanten aan. Payt zorgt, ook bij onze klanten, voor een gestructureerd debiteurenproces en beter betaalgedrag van hún klanten.

Bekijk de case

Alfa-college

Hij maakte de facturen op, printte ze uit, vouwde ze dubbel en stopte ze vervolgens netjes in een enveloppe: de meneer van het debiteurenbeheer van het Alfa College in Groningen had tot voor kort een bijzondere baan in de digitale wereld waar we in leven. Toen het Alfa-college in aanraking kwam met Payt, konden ze dan ook niet anders dan enthousiast zijn.

Bekijk de case