Slimme cloud software voor efficiënt debiteurenbeheer

nu met exclusieve aanbieding voor Novak-leden

Payt automatiseert uw debiteurenbeheer met slimme cloud software. Snellere betalingen, meer overzicht en ruimte voor Personal contact. Ruim 10.000 organisaties en meer dan 150 accountantskantoren vertrouwen dagelijks op ons. Speciaal voor u als Novak-lid biedt Payt een kosteloze software-implementatie aan. Deze aanbieding geldt voor alle leden die zich aanmelden voor 1 december.

Meer weten?

Download informatieve brochure

"Sinds kort maakt Novak gebruik van Payt en wij zijn daar heel tevreden over. Het scheelt werk en onze leden ervaren het als professioneel. Debiteurenbeheer is dankzij Payt op een prettige en betaalbare manier onder controle. We bevelen onze leden en hun klanten Payt van harte aan."

Guus Ham, directeur Novak

Exclusieve aanbieding voor Novak-leden

Speciaal voor u als Novak-lid biedt Payt een kosteloze software-implementatie aan. Deze aanbieding geldt voor alle leden die zich aanmelden voor 1 december. Neem contact met ons op als u hiervan gebruik wilt maken of als u vragen heeft.

Neem contact op

Geen tijd om te starten? Novak helpt!

Heeft u weinig tijd maar zou u wel graag willen starten met Payt? Laat dan een van de adviseurs van Novak de projectleiding van u overnemen. De adviseur zorgt voor een snelle en vlekkeloze implementatie. Laat hieronder uw gegevens achter, we vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen.

Meer informatie

Volledig automatisch

Payt automatiseert het debiteurenproces van uw organisatie en u behoudt de volledige controle. Een herinneringstraject tussentijds pauzeren of stopzetten? Met één klik is het geregeld.

Meer tijd voor uw klanten

Payt herinnert uw klanten geautomatiseerd aan openstaande facturen, zodat u zich op belangrijkere zaken kunt focussen. Beter voor uw klantrelatie en beter voor u!

Krijg sneller betaald

Communicatie en continuïteit in het opvolgingsproces zijn essentieel voor beter betaalgedrag. Payt brengt structuur in uw debiteurenbeheer en faciliteert de dialoog met uw klanten.

Meer weten?

Download brochure

Geïnteresseerd in optimaal debiteurenbeheer?

Download onze informatieve brochure. U kunt hier ook aangeven of u meer wil weten over de mogelijkheden voor ondersteuning van Novak bij implementatie.

Velden met * zijn verplicht
Meer vragen? Neem contact met ons op.

Kom in contact