Vanaf €24,95 per maand

Ontvang sneller uw geld en bespaar tijd

Met de software van Payt verstuurt u automatisch uw facturen en herinneringen als uw klant niet op tijd betaalt. Met betaalmogelijkheden als iDEAL maakt u het uw klanten zo eenvoudig mogelijk om te betalen. Heeft uw klant vragen over de factuur? Dan kan uw klant dit direct bij de factuur aangeven. Meer weten?
Ontvang sneller uw geld en bespaar tijd

Debiteurenbeheer efficiënt en eenvoudig

De slimme cloudsoftware van Payt automatiseert uw debiteurenbeheer. Dat zorgt voor snellere betalingen, meer overzicht en een persoonlijke dialoog met uw klanten. Daarnaast biedt Payt (voor)financiering van facturen aan tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Ruimte in uw agenda

Verstuur herinneringen automatisch, zodat u tijd over houdt. Benut die ruimte voor klantcontact, bijzondere gevallen of specifieke vragen over facturen.

Verbeterde cashflow

Continuïteit in uw debiteurenbeleid zorgt voor beter betaalgedrag. Met automatisering heeft u naar die continuïteit geen omkijken meer!

Features van Payt debiteurenbeheer

Krijg grip op, inzicht in en controle over uw debiteurenproces terwijl u tegelijk de dialoog met uw debiteuren behoudt

Grip

Payt brengt structuur in uw debiteurenproces aan: we automatiseren het hele proces, van de eerste factuur tot de laatste aanmaning. Zo krijgt u weer grip op uw debiteurenbeheer.

Inzicht

Via realtime rapportages heeft u 24 / 7 inzichtelijk wat het openstaande debiteurensaldo is, wat de status van facturen is en welke acties nodig zijn.

Controle

U behoudt de volledige controle over het debiteurentraject. Een traject tussentijds pauzeren, stopzetten of een betalingsregeling treffen? Met één klik is het geregeld.

Dialoog

Payt brengt structuur in de communicatie met uw debiteuren en faciliteert de dialoog met uw klanten. Zo kunt u op factuurniveau met uw klant communiceren.

"Klanten kunnen makkelijk zelf inloggen in de Payt omgeving. Ze weten precies wat ze van ons kunnen verwachten: van eerste factuur tot laatste aanmaning. Ons proces is perfect gestroomlijnd"

Douwe Jan Boersma, oprichter en mede-eigenaar van Health2Work

Bereikbaar voor iedere organisatie

Payt debiteurenbeheer gebruikt u al vanaf € 24,95 per maand. Alle pakketten zijn maandelijks opzegbaar en hebben een iDEAL-integratie.

Bekijk de prijzen

Gekoppeld, geïntegreerd en ondersteund

Vrijwel alle bedrijven in Nederland maken tegenwoordig gebruik van een online boekhoudprogramma. Hieraan maken zij hun facturen, versturen ze en letteren ze de betalingen ook af.

Naadloze koppelingen

Payt koppelt met vrijwel alle boekhoud-, administratie- en factuursoftware. De software haalt dagelijks alle openstaande posten uit de gekoppelde software op.

Geïntegreerde betaalmogelijkheden

In de software zijn meerdere betaalmogelijkheden geïntegreerd, zoals iDEAL en Paypal. Payt is ook bij SimplerInvoicing aangesloten, waardoor uw factuur rechtstreeks in het boekhoudprogramma van uw klant wordt ingeschoten. Uw klant hoeft de factuur dan alleen nog goed te keuren en betaalbaar te stellen.

Ondersteuning

U richt zelf uw proces in, via een heldere keuzestructuur, precies zoals u dat wenst. Heeft u alles ingericht, dan nemen we samen de instellingen door. Is alles in orde? Dan zet u het systeem aan en begint Payt voor u te werken.

Meer weten?

Meer weten over wat Payt voor uw debiteurenbeheer kan betekenen? Lees alle mogelijkheden van Payt debiteurenbeheer in de brochure.