bullhorn file-text money suitcase search-plus cogs gavel calendar-o users comments pencil-square-o

Over Payt

Payt is het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland. Wij zien het als onze uitdaging om het debiteurenbeheer van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat doen we door het debiteurenproces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. Payt bewijst dat facturen betaald krijgen makkelijker, effectiever en sneller kan.

Succes

Het platform van Payt blijft gelukkig niet onopgemerkt. Zo hebben we in de afgelopen jaren ruim 9.000 organisaties mogen aansluiten. Daarnaast werden we in 2016 door Sprout genomineerd als Sprout Challenger en kregen we in 2015 de titel ‘Beste startup van Groningen’. Alsof dat nog niet genoeg was, mochten we onszelf één van de tien Deloitte Rising Stars van 2015 noemen.

In 2016 inden we voor het eerst meer dan een miljard euro aan facturen voor onze klanten. Daar zijn we uiteraard bijzonder trots op. Vooral de reacties van klanten op de uitwerking van ons debiteurenbeheer voor hun organisatie maakt het werk bijzonder dankbaar. Toch zijn er nog altijd organisaties die onze software niet kennen. Dat heeft ons er ook toe gebracht de komende twee seizoenen hoofdsponsor van FC Groningen te worden. Wij zijn ervan overtuigd dat Payt een grote bijdrage kan leveren aan het verbeteren van het debiteurenbeheer voor heel veel organisaties in Nederland. Daarnaast willen we ook zo snel mogelijk starten in België en Duitsland. Diverse klanten vragen al om onze komst in deze landen.

ISO 27001

Payt is ISO 27001 gecertificeerd. Dat betekent dat we voldoen aan de internationale norm voor Information Security Management System (ISMS). Deze norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een Information Security Management System (ISMS).