Over de koppeling van AccountView met Payt.

AccountView biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor de boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Een van de cloudoplossingen van Visma is AccountView. Door Payt te koppelen aan AccountView (vanaf versie 9.4a), kunt u de status van een Payt-traject continu monitoren in AccountView.

Over Accountview

Via de software van AccountView kunt u eenvoudig facturen en herinneringen versturen naar uw klanten. Accountview is een product dat wordt gedreven door innovatie en techniek en het doorzetten van onbetaalde facturen naar een geautomatiseerd incassoplatform is dan ook een logische aanvulling op AccountView. Een slimme koppeling tussen de twee platformen maakt het mogelijk om uw facturen geautomatiseerd op te volgen.

U blijft volledige controle houden over het debiteurenproces. Zo kunt u in AccountView precies zien welke facturen u heeft doorgezet naar Payt. Ook kunt u de status van de lopende trajecten op de voet te volgen via het online platform van Payt. Daarnaast is het mogelijk om de saldi van openstaande posten vanuit AccountView bij te werken in Payt, waardoor u altijd zicht heeft op de meest actuele informatie.