Activium is Payt Certified Partner

Activium is Payt Certified Partner en staat als vertrouwd gezicht voor u klaar voor advies over de debiteurenbeheer software van Payt. Activium helpt u bij uw inspanningen voor efficiënter, effectiever en persoonlijker debiteurenbeheer.

Omdat Activium u en uw onderneming kent, kan hij passend advies geven over de software van Payt. Denk aan uw bedrijfsprocessen of financiële processen, waar u en uw consultant samen de beste keuzes kunnen maken bij de inrichting van Payt. Ook zorgen Payt en Activium er samen voor dat uw ERP-, facturatie en/of boekhoudsoftware met Payt gekoppeld wordt.

Samen met uw consultant kunt u werken aan een sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer, met meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie, in een complete online omgeving.

Over Activium

Activium levert persoonlijk advies bij automatiseringsvraagstukken rond finance, hem, logistiek en sales. Oplossingen zijn vaak uitstekend te integreren in uw huidige software. Activium onderscheidt zich in servicegerichtheid en in vakinhoudelijke kennis.