Over de koppeling van AFAS met Payt.

Met de software van AFAS kunt u uw financiële bedrijfsadministratie volledig automatiseren. Zo worden journaalposten automatisch gegenereerd vanuit een salaris uitbetaling, leiden declarabele uren tot een verkoopfactuur en zorgen ingekochte materialen voor mutaties in het inkoopboek. Doordat u alle bedrijfsactiviteiten in hetzelfde systeem kunt vastleggen, is uw boekhouding altijd actueel.

De koppeling tussen AFAS en Payt maakt het helemaal af. Payt maakt het mogelijk om klanten geautomatiseerd te herinneren aan openstaande facturen. Nadat een klant zijn factuur ontvangt, zorgt Payt voor een strakke opvolging. Daardoor beschikt u in de meeste gevallen al binnen enkele dagen over uw geld. Vindt de betaling niet tijdig plaats? Dan kunt u via Payt een online (pre) incassotraject te starten, zonder tussenkomst van incassobureau’s.

Over AFAS

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Dit doen ze op een maatschappelijk verantwoorde manier, waarbij klanten, medewerkers en het milieu centraal staan. AFAS is met meer dan 15.000 gebruikers een belangrijke speler op de markt van boekhoud- en facturatiesoftware.