Over de koppeling van Alure Software met Payt

Op het moment dat u besluit gebruik te maken van Payt, worden de diensten van Payt rechtstreeks aan uw Alure administratie gekoppeld. Payt herkent automatisch of en welke debiteuren een herinnering moeten ontvangen. Ook herkent de software niet alleen dát het moet gebeuren, maar verstuurt de herinnering bovendien op het juiste moment en op de juiste wijze. Op die manier blijven er geen openstaande vorderingen liggen.

Met de Payt Connector zorgt u ervoor dat uw facturen automatisch via Payt naar uw klanten worden verzonden. U kunt er zelf voor kiezen of u deze verzending per post en / of digitaal wilt laten verlopen. Zo maakt u maximaal gebruik van alle Payt functionaliteiten: van automatische herinnering en online afspraken tot een online incassotraject.

Over Alure

Alure is een ERP-pakket dat de backoffice van uw accountant-, administratie- of advieskantoor automatiseert. Alle elementen van een backoffice zijn in het pakket geintergreerd: CRM, tijdregistratie, facturering, documentmanagement, planning, boekhouding. De koppeling met Payt zorgt ervoor dat écht het hele traject is geautomatiseerd. Door de modulaire opbouw is Alure uitstekend geschikt voor grote én kleine kantoren.