Blue People IT is Payt Certified Partner

Blue People IT is Payt Certified Partner. Blue People IT staat als accountant en vertrouwd gezicht voor u klaar voor implementatie en beheer van Payt. Uw accountant is het eerste aanspreekpunt over advies, mogelijkheden en gebruik van Payt. Blue People IT helpt u bij uw inspanningen om beter betaald te krijgen.

U kunt bij uw accountant terecht voor de opstart van het systeem en voor support. Omdat Blue People IT u en uw onderneming kent, kan hij maatwerk leveren met de software van Payt. Denk aan uw bedrijfsprocessen of financiële processen, waar u en uw accountant samen de beste keuzes kunnen maken bij de inrichting van Payt. Ook zorgen Payt en Blue People IT er samen voor dat uw ERP-, facturatie en/of boekhoudsoftware met Payt gekoppeld wordt.

Samen met uw accountant kunt u werken aan een sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer, met meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie, in een complete online omgeving.

Over Blue People IT

Blue People IT is uw ICT-expert en adviseur voor strategie, bedrijfsprocessen, -software en -applicaties. Zo implementeren en beheren ze Payt voor u en geven ze u advies over de mogelijkheid en het gebruik van de debiteurensoftware van Payt. Daarmee haalt u maximaal resultaat uit uw inspanningen om beter betaald te krijgen. Omdat Blue People IT u en uw bedrijfsprocessen en -systemen kent, kan het bedrijf maatwerk leveren met de software van Payt, zodat het perfect aansluit op uw bedrijfsprocessen en/of financiële processen. Ook koppelt het bedrijf uw ERP-, facturatie- en/of boekhoudpakket met Payt.