Over de koppeling van Dealer4Dealer met Payt.

Dealer4Dealer bouwt aan diverse partnerkoppelingen en diensten die bijdragen aan een succesvolle webwinkel of website. De Payt koppeling met Exact Globe is hier een goed voorbeeld van. De koppeling tussen Exact Globe en Payt maakt het mogelijk om geautomatiseerd (vervallen) facturen door te zetten naar Payt. Payt is inzetbaar voor automatisch debiteurenbeheer of voor het starten van een (pre) incassotraject.

Nadat een klant zijn factuur ontvangt, zorgt Payt voor een strakke opvolging, waardoor u in de meeste gevallen binnen enkele dagen al over uw geld beschikt. Wanneer betaling niet tijdig plaatsvindt, wordt uw klant via Payt herinnerd aan de openstaande factuur. Dat kan bijvoorbeeld via een laatste kosteloze aanmaning, maar ook via een minnelijk online incassotraject. De bij uw klant in rekening gebrachte incassokosten, mag u als extra opbrengst zelf houden!

Over Dealer4Dealer

Dealer4Dealer vindt haar oorsprong in officieel Exact Partner LINQ5. LINQ5 heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke e-commerce software met als eerste resultaat de koppeling tussen Exact Globe en Magento. Dealer4Dealer is de e-commerce backoffice specialist voor Exact Software. Met onder andere de koppeling tussen Exact Globe & Magento en Exact Globe & Payt heeft Dealer4Dealer zowel een nationale als internationale klantenkring opgebouwd. Met een eigen team van ervaren Exact consultants, Magento specialisten en backoffice ontwikkelaars is Dealer4Dealer continu bezig met het ontwikkelen van koppelingen met producten die bedrijfsprocessen verbeteren. Met als doel; succesvol online ondernemen.