Over de koppeling van eVerbinding met Payt

eVerbinding is marktleider e-facturatie in Nederland en is trots op het partnership met Payt, het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland.

Met Payt verzend je nu efficiënt en veilig een e-factuur via het beveiligde netwerk Peppol. Je debiteur boekt eenvoudig en foutloos jouw facturen elektronisch in. Dit bespaart tijd, fouten en kosten! E-facturatie zorgt zo ook nog eens voor een snellere betaling.

Veel bedrijven doen hun debiteurenbeheer naast de dagelijkse werkzaamheden. Dit kost veel tijd, denk aan het nabellen van klanten en het sturen van herinneringen. Deze tijdrovende bezigheid krijgt in praktijk niet altijd de prioriteit die het verdient.

Payt helpt met snellere betalingen en neemt graag een deel van het werk over door middel van automatisering.

Wil je eVerbinding ook koppelen met Payt? Vraag dan gratis een adviesgesprek aan. Voor elke organisatie is er een gepaste oplossing, ongeacht de grootte of branche waarin je actief bent.

Over eVerbinding

eVerbinding is marktleider op het gebied van e-facturatie in Nederland en is bezig om één van de meest belangrijke en tijdrovende bedrijfsprocessen te moderniseren: namelijk het geheel elektronisch maken van het administratieproces: machine2machine. Onze missie: een volledig automatische administratie voor iedereen.

We doen dat vanuit een hele duidelijke visie. Ons uitgangspunt is e-facturatie over een veilig en open netwerk. Alle processen binnen eVerbinding zijn gericht op een zo sterk mogelijke, automatische groei van e-facturatie. Dat is vanuit onze eigen detectiemechanismen, maar ook door onze autoriteit op het gebied van e-facturatie op verschillende plaatsen in te zetten.