Over de integratie tussen Exact Globe en Payt

De diensten van Payt zijn eenvoudig te koppelen met uiteenlopende boekhoudprogramma’s. Door deze koppeling is het mogelijk om het facturering- en herinneringsproces geautomatiseerd te laten verlopen. Op die manier houdt u tijd over of kunt u zich richten op een intensievere en persoonlijkere communicatie met uw debiteuren.

Exact Globe is een van de boekhoudpakketten die eenvoudig en snel te koppelen is aan het debiteurenbeheer van Payt. Wanneer u hierin ook uw facturen maakt, kunt u up-and-running zijn binnen een uur!

Het is mogelijk om Payt eerst een maand gratis te proberen. Hierdoor krijgt u een goed beeld van ons product en kunt u de voordelen van deze koppeling ervaren.

Wanneer u uw administratie heeft ingericht, herkent de software van Payt automatisch naar welke debiteuren de facturen gestuurd moeten worden. U heeft zelf de controle over de wijze waarop u uw facturen inricht en na hoeveel tijd er automatisch een herinnering verstuurd moet worden.

Over Exact Globe

Exact maakt bedrijfssoftware voor mkb’ers en accountants over de hele wereld. Het bedrijf is marktleider in de Benelux op het gebied van online bedrijfssoftware voor het mkb: wereldwijd werken meer dan 200.000 bedrijven met de software van Exact Online en Exact Globe. Exact heeft geïntegreerde pakketten voor mkb’ers in de productie, handel en zakelijke dienstverlening.

Het pakket zorgt ervoor dat klanten altijd hun financiën bij de hand hebben. Bovendien kunnen ze eenvoudig samenwerken met hun accountant. Alles is geïntegreerd in één online pakket. Met robotic accounting wordt zelfs de boekhouding voor u bijgewerkt.