Over de koppeling van Exact Online met Payt

U kunt Payt heel eenvoudig zelf koppelen met uw eigen administratie in Exact Online. En als u hierin ook uw facturen maakt, kunt u zelfs binnen een uur aan de slag. We bewijzen graag hoe eenvoudig onze software werkt. U kunt Payt zelf koppelen met Exact Online in Nederland, België, UK en Ierland.

U kunt Payt daarom de eerste maand gratis gebruiken. U krijgt hierdoor een beeld van ons product. En we zijn ervan overtuigd dat u daarna nooit meer anders wilt.

Wij adviseren u om ook uw facturen via Payt te laten versturen. Het zorgt voor een herkenbare en uniforme werkwijze. Zoals ook bij de factuur al direct een iDEAL-betaalknop. En een link om te kunnen reageren op de factuur.

Wanneer u uw administratie eenmaal heeft ingericht, herkent Payt automatisch naar welke debiteuren een factuur gestuurd moet worden. En op welke momenten en op welke manier een herinnering eruit moet.

Duizenden gebruikers gingen u reeds voor. We scoren niet voor niets 5 star reviews in de appstore. We zijn daarom uw nummer 1 oplossing voor Exact Online debiteurenbeheer.

Over Exact Online

Exact maakt bedrijfssoftware voor mkb’ers en accountants. Het bedrijf is marktleider in de Benelux op het gebied van online bedrijfssoftware voor het mkb.

Het pakket zorgt ervoor dat klanten altijd hun financiën bij de hand hebben. Bovendien kunnen ze eenvoudig samenwerken met hun accountant. Alles is geïntegreerd in één online pakket. Met robotic accounting wordt zelfs de boekhouding voor u bijgewerkt.