Hendriksen is Payt Certified Partner

Hendriksen is Payt Certified Partner. Hendriksen staat als accountant en vertrouwd gezicht voor u klaar voor implementatie en beheer van Payt. Uw accountant is het eerste aanspreekpunt over advies, mogelijkheden en gebruik van Payt. Hendriksen helpt u bij uw inspanningen om beter betaald te krijgen.

U kunt bij uw accountant terecht voor de opstart van het systeem en voor support. Omdat Hendriksen u en uw onderneming kent, kan hij maatwerk leveren met de software van Payt. Denk aan uw bedrijfsprocessen of financiële processen, waar u en uw accountant samen de beste keuzes kunnen maken bij de inrichting van Payt. Ook zorgen Payt en Hendriksen er samen voor dat uw ERP-, facturatie en/of boekhoudsoftware met Payt gekoppeld wordt.

Samen met uw accountant kunt u werken aan een sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer, met meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie, in een complete online omgeving.

Over Hendriksen

Het kantoor van Hendriksen staat voor ondernemen met een betrouwbare partner, met gewoon goed advies en met meer rendement. Het kantoor is een familiebedrijf. Weliswaar dragen niet alle medewerkers dezelfde achternaam, ze zijn allemaal onderdeel van de ondernemende familie Hendriksen. De normen en waarden van deze familie zijn afspraken nakomen, oprechte betrokkenheid, gemoedelijkheid en korte lijnen. Ze dragen bij aan het succes van uw organisatie door het spotten van kansen, inschatten van risico’s en door u te inspireren.