Over de koppeling van Hybrid SaaS met Payt.

Hybrid SaaS geeft u de mogelijkheid om het merendeel, dan wel al uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsprocessen is het beheren van uw debiteuren. Vanuit Hybrid SaaS kunnen eenvoudig digitaal facturen en herinneringen worden verzonden. Door de samenwerking met Payt kunnen wij onze klanten een extra dienst bieden, waarmee de cirkel van het debiteurenbeheer rond is. Op basis van de laatste herinnering kan eenvoudig een incassotraject worden gestart via Payt. Payt zorgt voor een professionele opvolging van facturen die nog niet (volledig) zijn voldaan.

Voor Hybrid Saas en haar relaties is het belangrijk dat we zelf invloed kunnen uitoefenen op het proces, zonder het risico te lopen dat de klantrelatie wordt verstoord. Payt heeft bewezen dat zij hiertoe in staat is, tegen een heel scherp tarief en een korte doorlooptijd. Kortom, een win-win situatie!

Over Hybrid SaaS

Hybrid SaaS – Online Business Software biedt een totaaloplossing voor organisaties. Dat geeft u de mogelijkheid om al uw bedrijfsprocessen op een eenvoudige en snelle manier te automatiseren. Of het nu gaat om het beheren van uw relaties, registreren van werktijd, verkopen via een webshop of het beheren van voorraad: Hybrid SaaS biedt een betrouwbare online oplossing voor ieder bedrijf. Zonder verrassingen en voor een vaste lage prijs.

Naast het leveren van software, ondersteunt Hybrid SaaS u ook bij het zo efficiënt mogelijk implementeren van software. Wij denken graag met u mee hoe u uw bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk aan kunt laten sluiten op uw actuele situatie.