JAS administratie is Payt Certified Partner

JAS administratie is Payt Certified Partner. JAS administratie staat als accountant en vertrouwd gezicht voor u klaar voor implementatie en beheer van Payt. Uw accountant is het eerste aanspreekpunt over advies, mogelijkheden en gebruik van Payt. JAS administratie helpt u bij uw inspanningen om beter betaald te krijgen.

U kunt bij uw accountant terecht voor de opstart van het systeem en voor support. Omdat JAS administratie u en uw onderneming kent, kan hij maatwerk leveren met de software van Payt. Denk aan uw bedrijfsprocessen of financiële processen, waar u en uw accountant samen de beste keuzes kunnen maken bij de inrichting van Payt. Ook zorgen Payt en JAS administratie er samen voor dat uw ERP-, facturatie en/of boekhoudsoftware met Payt gekoppeld wordt.

Samen met uw accountant kunt u werken aan een sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer, met meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie, in een complete online omgeving.

Over JAS administratie

JAS administratie ondersteunt MKB’ers en ZZP’ers op financieel, fiscaal en administratie gebied. Zo kunt u zich focussen op de kern van uw bedrijf; JAS pakt uw administratie en belastingzaken over. Daarnaast geeft het bedrijf u advies en kunt u met de specialisten sparren om de volgende stap voor uw onderneming te zetten. Het team van JAS administratie houdt van een persoonlijke benadering en staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Daarnaast heeft het team de kennis en ervaring in huis als het gaat om automatisering van uw boekhouding en financiële processen zoals debiteurenbeheer.