Over de koppeling van KindPlanner met Payt

Via Payt ziet u in één oogopslag wat het openstaande saldo is, in welke fase van het facturatieproces een klant zich begeeft en welke facturen actie vereisen. Met Payt, kunt u uw klant verschillende betaalwijzen aanbieden. Een iDeal betaallink, betaling via creditcard, Paypal en automatische incasso maken het voor uw klant gemakkelijk uw factuur te betalen. Hoe makkelijker u online betalen maakt, hoe sneller de betalingen zullen binnenstromen.

De communicatie tussen uw klant en uw organisatie over de factuur is in de applicatie van Payt helder terug te vinden en te vervolgen. U behoudt de relatie met uw klanten en bent tegelijk consistent in het opvolgen van facturen.

Hoe werkt het?

De factuur die u aanmaakt in KindPlanner, gaat automatisch naar Payt. Ouders die in het ouderportaal inloggen, zien de status van elke factuur, wat er al betaald is en welke facturen nog openstaan. Vanuit daar kunnen ze doorklikken naar de omgeving van Payt, waar ze alle communicatie rondom de factuur vinden. De omgeving van Payt is net als de omgeving van KindPlanner op elk device toegankelijk: smartphone, tablet, laptop en pc.

Over KindPlanner

De slimme cloudsoftware van KindPlanner verbindt kantoor, groepen, ouders en kinderen. KindPlanner biedt één totaaloplossing voor kindplanning, personeelsplanning en oudercommunicatie. Alle processen, zoals het inplannen van kinderen en medewerkers of het facturatieproces worden eenvoudiger. KindPlanner zorgt ervoor dat deze processen binnen jouw kinderopvang slimmer worden verwerkt.