Over de koppeling vanuit Minox met Payt

De diensten van Payt zijn eenvoudig te koppelen met uiteenlopende boekhoudpakketten. Door deze koppeling is het mogelijk om het facturering- en herinneringsproces geautomatiseerd te laten verlopen. Op die manier houdt u tijd over of kunt u zich richten op intensievere en persoonlijkere communicatie met uw debiteuren.

Minox is een van de boekhoudpakketten die eenvoudig en snel te koppelen is aan de debiteurenbeheer software van Payt. Dit is zelf te realiseren, maar er staat ook altijd een expert van Payt voor u klaar om u te helpen bij dit proces. Wanneer u minder dan 250 facturen verstuurt per maand, kunt u Payt zelfs 30 dagen gratis proberen!

Wanneer u uw administratie heeft ingericht, herkent de software automatisch naar welke debiteuren de facturen verstuurd moeten worden. U heeft zelfs alle controle over de wijze waarop u uw facturen inricht en na hoeveel tijd er automatisch een herinnering verstuurd moet worden. Begin vandaag nog met het verlagen van uw openstaande saldo!

Over Minox

Logo van boekhoudsoftware Minox

De missie van Minox is om software te ontwikkelen waar u blij van wordt! Ze maken de juiste software die de maatwerk samenwerking tussen de ondernemer en de accountant optimaal ondersteunt. Minox heeft al ruim dertig jaar ervaring in de branche van accountants- en administratiekantoren en luistert naar haar klanten waardoor ze samen tot de beste oplossingen komen. De software van Minox is eenvoudig van opzet en heeft slimme functionaliteiten waardoor u ongehinderd kunt doorgroeien met uw onderneming of accountantskantoor.