Over de koppeling van Moneybird met Payt

Schakel gerust Payt in als uw klant niet wil betalen. Ondanks dat we in Nederland uit de recessie zijn, blijft het voorkomen dat een klant - waaraan je een trouwe dienst hebt geleverd - niet kan of wil betalen. Payt biedt u als ondernemer de mogelijkheid om uw klant op een laagdrempelige manier te herinneren aan de openstaande facturen, waarbij u zelf grip hebt op het proces. Inmiddels is Payt uitgegroeid tot een volledig platform dat bewezen successen heeft behaald.

Wij adviseren u om tijdens de eenvoudige sign-up ook uw facturen via Payt te laten versturen. Het zorgt voor een herkenbare en uniforme werkwijze. Zo is er bij elke factuur al direct een iDEAL-betaalknop aanwezig en is er de mogelijkheid voor uw debiteur om te reageren op de factuur.

Wanneer u uw administratie eenmaal heeft ingericht, herkent Payt automatisch naar welke debiteuren een factuur gestuurd moet worden. En op welke momenten en op welke manier een herinnering eruit moet. Hier heeft u zelf de controle over.

U kunt Payt de eerste 30 dagen gratis uitproberen. U krijgt hierdoor een goed beeld van ons product en u kunt in deze maand de verschillende voordelen en features van de koppeling ervaren.

Over Moneybird

Moneybird is het boekhoudpakket dat met je meedenkt.

MoneyBird wil haar klanten een duidelijke en transparante oplossing bieden voor het beheren van hun financiële zaken.

Een goed debiteurenbeheer is onderdeel van onze software en het incassotraject is een logisch verlengstuk van het debiteurenbeheer. Veel traditionele incassobureaus bieden geen transparante oplossing voor zzp’er en het kleine mkb. Payt biedt deze oplossing wel en daarom biedt MoneyBird klanten een rechtstreekse koppeling met Payt aan.