Over de koppeling van iMUIS met Payt.

Dankzij de goede samenwerking met gerenommeerde gespecialiseerde partners zoals Payt, kunt u met de software van MUIS altijd de ideale oplossing voor uw onderneming samenstellen. Door Payt aan uw iMUIS Online administratie(s) te koppelen, zorgt u ervoor dat uw facturatie en debiteurenbeheer zoveel mogelijk automatisch verloopt. De facturen die u maakt in uw iMUIS Online administratie worden opgehaald in Payt, waarna deze vervolgens per e-mail of post naar uw klanten worden verzonden. Automatisch gekoppeld met een iDEAL betaalknop.

Door de koppeling weet de debiteurenbeheer software van Payt direct of de klant de factuur binnen de door u ingestelde betalingstermijn heeft betaald. Heeft uw klant de factuur niet tijdig betaald? Dan zorgt Payt ervoor dat er geheel automatisch herinneringsfacturen per e-mail worden verzonden én kunt u het traject – indien gewenst – opvolgen met een geautomatiseerd incassotraject.

Over MUIS Software

MUIS Software ontwikkelt administratieve software speciaal voor accountants en ondernemers. Het bedrijf wil haar software zo goed mogelijk laten aansluiten bij de praktijk en daarom luisteren ze goed naar hun klanten en volgen ze de ontwikkelingen in de markt op de voet. Dat stelt het softwarebedrijf in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Zo is het met iMUIS Online mogelijk om het volledige administratief proces te automatiseren. MUIS heeft King Business Software ook overgenomen. De verwachting is dat iMUIS en KING wel steeds meer geïntegreerd zullen worden. Payt zal deze ontwikkelingen volgen en ook de integratie met King zo snel mogelijk realiseren. Neem gerust contact op wanneer u het een maand wilt proberen.