Alle functionaliteiten en wensen voor (geautomatiseerd) debiteurenbeheer in één systeem

Samen met onze integratiepartners

Payt werkt samen met diverse partners om de beste software voor debiteurenbeheer te kunnen aanbieden. Daarmee bieden we extra functionaliteiten die u helpen bij efficiënt debiteurenbeheer, snellere betalingen en een betere cashflow. Denk aan: betaalmogelijkheden zoals iDEAL, voorfinanciering van facturen, documenten aangetekend per e-mail versturen of de kredietwaardigheid van uw actieve debiteuren checken.

Payt is gekoppeld aan vrijwel elk boekhoudpakket en kan bijna elke andere koppeling naar wens verzorgen. Dit in samenwerking met verschillende koppelingspartners. U beschikt op één plek over alle relevante data, inzichten en functionaliteiten. Met als doel een efficiënt en slim debiteurenbeheer.

Over New10

New10, een dochteronderneming van ABN AMRO, zorgt voor de financiering van uw debiteuren met een zakelijk krediet tegen een aantrekkelijke rente en geen aanvullende zekerheden. U heeft altijd toegang tot uw krediet en bepaalt zelf wanneer u opneemt en aflost. Wel zo prettig: u hoeft voor deze financiering niet over te stappen van bank.