Over de koppeling van Reeleezee met Payt

Klanten van Reeleezee kunnen gebruikmaken van de koppeling met Payt. Via Payt kunt u uw debiteurenbeheer uitbesteden zonder de controle te verliezen. Debiteurensoftware van Payt is erop gericht om alle handelingen, die met het verzenden van uw facturen en het beheer van uw debiteuren te maken hebben, zoveel mogelijk te automatiseren. Bovendien kunt u indien nodig het traject vervolgen in de vorm van een minnelijk incassotraject via Payt. Dat maakt van Payt een totaaloplossing voor uw debiteurenbeheer, van factuur tot aan de deurwaarder.

De koppeling met Payt is gerealiseerd in samenwerking met de developers van Reeleezee. Doordat Payt dagelijks de openstaande posten en betalingen ophaalt vanuit Reeleezee middels de API, heeft u altijd een actueel overzicht van de status van uw facturen.

Over Reeleezee

Of u nu ZZP-er bent of MKB-ondernemer, actief in horeca, retail of dienstverlening, u bent verplicht een (beperkte) boekhouding te voeren. Reeleezee biedt u online boekhouden dat zoveel mogelijk van het invoerwerk automatiseert. Online boekhouden van Releezee maakt het echt makkelijk om een administratie bij te houden. Geen onbegrijpelijke boekhoudtermen maar automatiseren wat geautomatiseerd kan worden. U bent tenslotte ondernemer, geen boekhouder.