RSM is Certified Partner

RSM is Payt Certified Partner en staat als vertrouwd gezicht voor u klaar voor implementatie en beheer van Payt. Uw accountant is het eerste aanspreekpunt over advies, mogelijkheden en gebruik van Payt. RSM helpt u bij uw inspanningen om beter betaald te krijgen.

Je accountant weet alles over jou en je onderneming. Wat je wensen zijn, je doelen en hoe je graag werkt. Dit wordt ook weerspiegeld in de slogan van RSM: ‘The Power of Being Understood’. Daarom is de combinatie zo ideaal: je accountant levert maatwerk met de software van Payt.

Je bedrijfsprocessen en financiële processen vormen de basis van de inrichting van Payt. Met een goede inrichting maak je efficiënt de beste keuzes. Een koppeling met uw ERP- of facturatie- en boekhoudsoftware? Doen we.

Sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer met meer overzicht en interactie in een compleet online omgeving. Daar kan je op rekenen.

Over RSM

RSM heeft kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Schiphol, Utrecht en Venlo. Een goede onderlinge samenwerking stelt hun in staat om op een hoog niveau dienstverlening te verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van up-to-date advisering en kan er geanticipeerd worden op veranderingen in de nationale en internationale wetgeving. Voor grensoverschrijdende dienstverlening in meer dan 120 landen maken ze gebruik van dit RSM-netwerk, bestaande uit 810 kantoren en 43.000 professionals.

Ze zijn voortdurend bezig om op een professionele, betrouwbare, duurzame en persoonlijke wijze het resultaat voor hun cliënten te verbeteren.