Over de koppeling van SnelStart met Payt

Met Payt kunt u uw debiteurenbeheer sneller en efficiënter afhandelen. U behoudt altijd de controle. Payt verstuurt facturen en herinneringen automatisch en vergemakkelijkt de communicatie met klanten. U bepaalt zelf de doorlooptijd van de facturen, die uw klanten bovendien via iDEAL kunnen voldoen. Payt heeft samen met S for Software de koppeling met SnelStart gerealiseerd. De koppeling tussen SnelStart en Payt maakt het mogelijk om geautomatiseerd (vervallen) facturen door te zetten naar Payt. Payt is inzetbaar voor automatisch debiteurenbeheer en/of voor het starten van een (pre) incassotraject. Met Payt kunnen organisaties hun debiteurenbeheer sneller en efficiënter afhandelen, met grote kostenbesparingen tot gevolg.

Nadat een klant zijn factuur ontvangt, zorgt Payt voor een strakke opvolging, waardoor u in de meeste gevallen binnen enkele dagen al over uw geld beschikt. Als de betaling onverhoopt niet tijdig plaatsvindt, wordt uw klant via Payt herinnerd. Dat kan via een laatste kosteloze aanmaning, maar u kunt via Payt ook een online minnelijk incassotraject opstarten. De bij uw klant in rekening gebrachte incassokosten, mag u als extra opbrengst zelf houden.

Over SnelStart

Snelstart is met meer dan 60.000 gebruikers een van de grootste spelers op de markt van boekhoud- en facturatiesoftware. SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren en doen alles voor klanttevredenheid. Het familiebedrijf streeft naar continuïteit en de beste werkomgeving voor mensen met dezelfde passie.