Over de koppeling van Twinfield met Payt.

De koppeling tussen Twinfield en Payt maakt het mogelijk om automatisch (vervallen) facturen door te zetten naar Payt. Deze koppeling stelt u als Twinfield gebruiker in staat om volledig automatisch herinneringstrajecten te starten. Op die manier automatiseert Payt het debiteurenbeheer van uw organisatie.

Dit levert u een halvering op van het huidige werk aan debiteurenbeheer. Bovendien daalt het gemiddelde openstaande saldo met meer dan 30%.

Nadat een klant zijn factuur ontvangt, zorgt Payt voor/namens u, voor een strakke opvolging. Hierdoor beschikt u in de meeste gevallen binnen enkele dagen al over uw geld.

Daarnaast is het ook mogelijk om via de software van Payt een geautomatiseerd en volledig rechtsgeldig (pre) incassotraject te starten. Op het moment dat een betaling niet tijdig plaatsvindt. De bij uw klant in rekening gebrachte incassokosten, mag u als extra opbrengst zelf houden!

De samenwerking wordt steeds intensiever

We zijn vastbesloten om de samenwerking steeds verder uit te breiden. Dit betekent dat de koppeling steeds meer nieuwe functionaliteiten zal bevatten. En bovendien steeds eenvoudiger zal worden. Uiteraard dromen wij zelfs van een koppeling die twee kanten op informatie doorgeeft. Wij bieden ook u onze diensten aan en zijn benieuwd wat u ervan vindt.

Honderden Twinfield administraties gingen u reeds voor. Wij zijn er trots op dat klanten het gebruik van Twinfield in combinatie met Payt met 5-sterren reviews belonen. U kunt ons in de Appstore terugvinden.

Over Twinfield

Met het boekhoudprogramma van Twinfield kunnen accountants en ondernemers soepel samenwerken. De online boekhouding van Twinfield biedt mogelijkheden tot koppelingen met andere software via de Appstore. Het bedrijf, dat onderdeel is van Wolters Kluwer, heeft de ambitie om internationaal te groeien en haar activiteiten verder uit te breiden.

Meer dan honderdduizend gebruikers werken dagelijks met plezier in de boekhouding. Twinfield heeft wereldwijd klanten en groeit nog ieder jaar in het aantal klanten.