Over de koppeling van Unit4 Bedrijfssoftware met Payt.

De software van Payt is al jaren eenvoudig te koppelen. Payt maakt het mogelijk om digitaal te factureren en het debiteurenbeheer van uw organisatie volledig te automatiseren.

Maar het laatste nieuws is dat de samenwerking tussen Payt en Unit4 Bedrijfssoftware volop in ontwikkeling is. Op 26 maart 2020 tekenden Payt en Unit4 een nog intensievere samenwerking. In deze samenwerking is afgesproken, een nog nauwere integratie te realiseren.

Voor klanten levert dit meerdere voordelen op. Door het nog eenvoudiger in kunnen richten van het debiteurenbeheer vanuit de boekhouding. En het nog eenvoudiger te maken de gezamenlijke software te gebruiken.

Maar ook het automatisch controleren van de kredietwaardigheid van debiteuren. Wanneer er in deze kredietwaardigheid een verlaging optreedt, krijgt u hier direct bericht over in uw portaal. Zo kunt u problemen voorkomen.

De nauwere integratie biedt ook kansen op het gebied van factoring voor haar gebruikers. In samenwerking met New10 wordt een unieke manier van financiering aangeboden.

Het betreft een voorfinanciering van de openstaande facturen. Waarbij klanten zelf bepalen wanneer zij gebruik willen maken van de financieringsruimte.

En dat tegen een hele lage rente van minder dan de helft van traditionele factoring. In een keer binnen uw handbereik. U kunt de gratis financieringsruimte maar beter tot uw beschikking hebben.

Volgens Herman de Jonge, CEO van Unit4 Bedrijfssoftware betekent de samenwerking een belangrijke aanvulling op het productportfolio. “Uit de cijfers van NLbeterbetaald blijkt dat automatisering van het debiteurenbeheer tot wel 80% tijdsbesparing kan opleveren. En een gemiddelde reductie van het openstaande saldo van 30%” aldus de Jonge.

Over Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 Bedrijfssoftware is leverancier van verrassend slimme oplossingen voor de accountant en de ondernemer. Met een track-record van 40 jaar weten we als geen ander hoe de accountant denkt en hoe de ondernemer doet. We bouwen de brug tussen de wereld van ambitieus ondernemerschap en de wereld van ambitieus accountancy. Met als doel het leveren van bedrijfssoftware die het leven van zowel de accountant als de ondernemer gemakkelijker, completer en waardevoller maakt. Zodat de accountant doet waar hij goed in is en beter zijn toegevoegde waarde kan laten zien, en de ondernemer doet wat hij leuk vindt; succesvol ondernemen. Dit noemen wij ‘Controlled Ondernemerschap’.
Het hoofdkantoor van Unit4 Bedrijfssoftware is gevestigd in Utrecht met verdere kantoren in Sliedrecht, Barendrecht en Hengelo. En een vestiging in Brugge.