Visser&Visser is Payt Certified Partner

Visser&Visser is Payt Certified Partner. Visser&Visser staat als accountant en vertrouwd gezicht voor u klaar voor advies, implementatie en beheer van Payt. Uw accountant is het eerste aanspreekpunt over advies, mogelijkheden en gebruik van Payt. Visser en Visser helpt u bij uw inspanningen om beter betaald te krijgen.

U kunt bij uw accountant terecht voor de opstart van het systeem en voor support. Omdat Visser&Visser u en uw onderneming kent, kan hij maatwerk leveren met de software van Payt. Denk aan uw bedrijfsprocessen of financiële processen, waar u en uw accountant samen de beste keuzes kunnen maken bij de inrichting van Payt. Ook zorgen Payt en Visser&Visser er samen voor dat uw ERP-, facturatie en/of boekhoudsoftware met Payt gekoppeld wordt.

Samen met uw accountant kunt u werken aan een sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer, met meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie, in een complete online omgeving.

Over Visser&Visser

“Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder”. Visser&Visser gelooft in samenwerking. Het uitgangspunt van de organisatie is actueel inzicht geven in uw onderneming. Het team van Visser&Visser maakt de verbinding tussen mens en informatie, waardoor uw onderneming met innovatie verder komt. Visser&Visser kijkt verder dan de jaarrekening, maar focust op risico’s, de kern raken en veranderingen bijhouden. En mensen in die verandering meenemen.