Visser en Visser is Payt Certified Partner

Visser en Visser is Payt Certified Partner. Visser en Visser staat als accountant en vertrouwd gezicht voor u klaar voor implementatie en beheer van Payt. Uw accountant is het eerste aanspreekpunt over advies, mogelijkheden en gebruik van Payt. Visser en Visser helpt u bij uw inspanningen om beter betaald te krijgen.

U kunt bij uw accountant terecht voor de opstart van het systeem en voor support. Omdat Visser en Visser u en uw onderneming kent, kan hij maatwerk leveren met de software van Payt. Denk aan uw bedrijfsprocessen of financiële processen, waar u en uw accountant samen de beste keuzes kunnen maken bij de inrichting van Payt. Ook zorgen Payt en Visser en Visser er samen voor dat uw ERP-, facturatie en/of boekhoudsoftware met Payt gekoppeld wordt.

Samen met uw accountant kunt u werken aan een sneller, eenvoudiger en automatisch debiteurenbeheer, met meer overzicht en de mogelijkheid tot interactie, in een complete online omgeving.

Over Visser en Visser

“Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder”. Visser en Visser gelooft in samenwerking. Het uitgangspunt van de organisatie is actueel inzicht geven in uw onderneming. Het team van Visser en Visser maakt de verbinding tussen mens en informatie, waardoor uw onderneming met innovatie verder komt. Visser en Visser kijkt verder dan de jaarrekening, maar focust op risico’s, de kern raken en veranderingen bijhouden. En mensen in die verandering meenemen.