Over de koppeling van WeFact met Payt.

Oninbare facturen zijn de nachtmerrie van iedere ondernemer. Payt biedt een online debiteurenbeheertraject én een online incassoservice. De software helpt u bij het betaald krijgen van uw openstaande facturen. WeFact heeft een koppeling met Payt. Daardoor kunt u oninbare facturen met één klik doorzetten naar Payt. Payt wijst uw klant op verschillende manieren en via diverse kanalen op de openstaande facturen. Lukt het alsnog niet om uw factuur betaald te krijgen, dan heeft u dankzij Payt een compleet en rechtsgeldig dossier die u eenvoudig kunt doorzetten naar een deurwaarder.

Over WeFact

WeFact is een online facturatieprogramma speciaal voor zzp’ers en ondernemers. Het bedrijf lanceerde als één van de eerste aanbieders een product waarmee online factureren mogelijk werd gemaakt. Door hun jarenlange ervaring zijn de producten van WeFact van alle gemakken, die een ondernemer nodig heeft, voorzien. WeFact focust op kwaliteit, betrouwbaarheid en goede productondersteuning.

WeFact heeft twee pakketten ontwikkeld die eenvoudig in gebruik zijn en de gebruiker bovendien veel tijd besparen: WeFact Standard en WeFact Hosting. WeFact Hosting is gericht op de hostingbranche en wordt door meer dan 60% van de hostingbedrijven in Nederland gebruikt.