Dagelijks werkt een gevarieerd team van developers, usability experts, sales mensen en support medewerkers aan (het platform van) Payt. Zo stellen we onze klanten in staat hun debiteurenbeheer beter en efficiënter te laten verlopen.

Het team van Payt

Daarbij verbeteren we voortdurend de bestaande software en ontwikkelen we nieuwe functionaliteiten, met als doel het debiteurenbeheer voor u als klant nóg gebruiksvriendelijker, sneller en effectiever te maken. Heeft u toch een vraag? Dan zit de supportafdeling voor u klaar om uw vraag te beantwoorden.

Efficiënt debiteurenbeheer

In 2012 startten vijf ondernemers met Payt, vanuit de overtuiging dat het debiteurenproces van organisaties vele malen efficiënter en gemakkelijker kan. Ze ontwikkelden een platform dat organisaties in staat stelt hun facturen sneller en eenvoudiger te innen én de communicatie met klanten hieromtrent te verbeteren.

Vijf jaar later heeft Payt het debiteurenbeheer van uiteenlopende organisaties geautomatiseerd, innen we miljoenen facturen per jaar en bewijzen we dat het beheer van debiteuren daadwerkelijk met een glimlach kan!

Het team van Payt

Sander Kamstra

Ondernemer in hart en nieren. Werkt graag samen met mensen die net zo gedreven zijn als hij om succes te boeken. Niet door extreem hard te werken, maar door de juiste prioriteiten te stellen en slimme keuzes te maken.

Rob Rustenburg

Rob is op zijn best als hij bij zijn klant zit. Een goed en eerlijk verhaal over Payt vertellen; laat dat maar aan deze ondernemer over. Rob is inhoudelijk zeer gedreven en in veel gevallen het vaste aanspreekpunt voor de implementatie van Payt bij klanten.

Jelger Gustafsson

Slim en oplossingsgericht, twee woorden die Jelger kenmerken. Jelger geniet als hij een mooie oplossing mag maken voor onze klanten. Binnen de directie weet hij zijn collega's op een vernuftige manier te winnen voor zijn standpunt of oplossing.

Aziz Al-Harazi

De gangmaker van het stel. Aziz is ondernemend en een echte relatieman. Houdt zich fanatiek bezig met onze sponsoring van FC Groningen. Aziz komt bovendien uit de accountancy en kent hun behoefte. Dat zie je terug in onze software.

Merijn Stapert

Merijn is een echte noorderling en heeft een enorm netwerk in het Noorden van het land. Deze ondernemer staat altijd open voor nieuwe kansen en ontmoetingen, wordt gedreven door succes en geeft het directieteam een creatieve impuls.