bullhorn file-text money suitcase search-plus cogs gavel calendar-o users comments pencil-square-o

Team van Payt

Dagelijks werkt een gevarieerd team van developers, usability experts, sales mensen en support medewerkers aan het platform van Payt. Een platform dat onze klanten in staat stelt hun debiteurenbeheer beter en efficienter te laten verlopen.

Daarbij verbeteren we voortdurend de bestaande software en ontwikkelen we nieuwe functionaliteiten, met als doel het debiteurenbeheer voor u als klant nóg gemakkelijker, sneller en effectiever te maken. Heeft u toch een vraag? Dan zit de supportafdeling voor u klaar om uw vraag te beantwoorden.

Efficiënt debiteurenbeheer

Sander Kamstra
Aziz Al-Harazi
Rob Rustenburg
Merijn Stapert
Jelger Gustafsson

In 2012 startten vijf ondernemers met Payt, vanuit de overtuiging dat het debiteurenproces van organisaties vele malen efficiënter en gemakkelijker kan. Ze ontwikkelden een platform dat organisaties in staat stelt hun facturen sneller en eenvoudiger te innen én de communicatie met klanten hieromtrent te verbeteren.

Vijf jaar later heeft Payt het debiteurenbeheer van uiteenlopende organisaties geautomatiseerd, innen we gemiddeld ruim 10.000 facturen per dag en bewijzen we dat het debiteurenproces daadwerkelijk makkelijker, effectiever en sneller kan.